Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ GOLOVA

Vratio se HNL: U užasnim uvjetima bez golova u Zaprešiću

Inter Slaven Belupo
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
09.02.2018.
u 19:52

Teško je bilo nogometašima Intera i Slaven Belupa igrati po takvom terenu, no na želji i angažmanu im nitko ne može zamjeriti

Inter i Slaven Belupo skromnim su remijem (0:0) u sklopu 21. kola otvorili proljetni dio HNL-a. Malobrojni gledatelji nisu mogli uživati u kvalitetnom nogometu, a u tome je nogometaše obje momčadi spriječio i jako loš travnjak, piše Goal. Dva dana prije utakmice snijeg je napadao u Zaprešiću, pa su igrači Intera u četvrtak zajedno s navijačima cijeli dan lopatama čistili travnjak. To su uspjeli kvalitetno odraditi, ali travnjak je bio daleko od idealnog stanja...

Teško je bilo nogometašima Intera i Slaven Belupa igrati po takvom terenu, no na želji i angažmanu im nitko ne može zamjeriti. Bez obzira što u Zaprešiću nismo vidjeli nogometni spekatkl, već uglavnom preskakanje igre i borbu na sredini terena. Farmaceuti su prvi zaprijetili preko Ivanovskog u 13. minuti, ali njegov je pokušaj lijevom nogom otišao daleko od domaćih vrata. Šest minuta kasnije vlastitog vratara zamalo je prevario Bosec, no Mrmić se nije dao iznenaditi. Jedinu smisleniju, pa i ozbiljniju akciju u prvom dijelu Zaprešićani su kreirali u 34. minuti. Lijepo su kombinirali Rak i Vukčević, a na kraju udarac crnogorskog pojačanja u domaćim redovima pravovremeno blokirao Musa.

Interu je u 67. minuti poništen pogodak. Nikola Rak sjajno se snašao između tri gostujuća igrača, lukavo "podvalio" loptu za Blaževića koji je iz blizine matirao Markovića. Ipak, pomoćni sudac Modrić opravdano je podigao zastavicu, tako signalizirao zaleđe. Do regularnog su gola žuti mogli u 74. minuti; Vukčević je idealno ubacio s desne strane, ali Blažević na drugoj vratnici nije uspio kvalitetno zahvatiti loptu. Slaven Belupo je uzvratio odličnom prigodom u 75. minuti; Trebotić je odlično proigrao Kitanovskog koji trese mrežu, ali samo s vanjske strane...

Inter (4-2-3-1): Mrmić - Bosec, Prenga, Grgić, Mamić - Mazalović, Zulim (od 64. Šarić) - Vukčević, Rak, Postonjski - Blažević (od 81. Ljubanović).
Slaven Belupo (4-2-3-1): Marković - Kitanovski, Katić, Musa, Goda - Puclin, Vidović - Doležal, Trebotić, Delić - Ivanovski (od 90. Arap).

Ključne riječi

Komentara 3

TA
tarzan
20:45 09.02.2018.

Ovo je trebala biti utakmica zatvorena za javnost zbog velike sramote u kojim uvjetima se u našoj ligi igra. Sramota

NO
Notorious
08:15 10.02.2018.

Ovako ce u nedilju biti u Vinkovcima isto.Znaci kukuruz liga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije