Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSUDBA

Igrač koji je ispisao povijest Rujevice se vratio: Šteta, otišao sam prerano

Marin Leovac
Foto: NK Rijeka
1/6
09.02.2018.
u 17:04

- Sretan sam što sam opet u Rijeci, ovdje sam proveo godinu i pol dana, možda i najljepši period u mojoj karijeri

Marin Leovac vratio se u Rijeku i to na posudbu do kraja sezone iz PAOK-a uz mogućnost otkupa ugovora.

- Kao prvo moram se zahvaliti predsjedniku Miškoviću i cijeloj upravi, treneru Keku i stručnom stožeru. Ujedno, hvala svim ljudima u klubu na lijepom dočeku, kao da nisam ni otišao - rekao je Marin Leovac koji je već nastupao u dresu Rijeke skupivši 64 nastupa uz četiri pogotka.

Zanimljivo, upravo je Leovac je bio prvi igrač koji je postigao pogodak na novom stadionu na Rujevici u pobjedi protiv Lokomotive 3:1.

- Sretan sam što sam opet u Rijeci, ovdje sam proveo godinu i pol dana, možda i najljepši period u mojoj karijeri. Kao da sam došao kući, ustvrdio je Leovac koji je u dresu Rijeke osvojio Kup i Superkup.

- Šteta zbog prvenstva, otišao sam malo prerano i propustio naslov prvaka. Nadam se da ćemo i ove godine osvojiti barem jedan trofej, zaključio je Leovac.

Ključne riječi

Komentara 2

KA
kajinx
19:00 09.02.2018.

Igrač koji je ispisao povijest Rujevice se vratio! Molim napišite ovo ispravnom gramatikom Hrvatskog jezika. Hvala!

Avatar zagorac2
zagorac2
23:21 09.02.2018.

da je vrijedio nebi se vratio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije