Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vratar STRIJELAC

Vratar Standarda ne može pronaći riječi oduševljenja

Sinan Bolat
AFP
10.12.2009.
u 11:12

Sinan Bolat, 21-godišnji turski vratar belgijskoga nogometnog prvaka Standarda, svojim je pogotkom u petoj minuti sučeve nadoknade protiv AZ Alkmaara uveo svoju momčad u Europsku ligu.

Standard i AZ Alkmaar borili su se u Liegeu za treće mjesto u skupini H u dvoboju posljednjeg, 6. kola Lige prvaka. Domaćinima je za plasman u Europsku ligu dostatan bio jedan bod, gostima je trebala pobjeda. I imali su je u rukama sve do pete minute sudačke nadoknade, kada je Bolat u posljednjim trenucima dvoboja za jednog prekida krenuo u suparnički šesnaesterac. Na dobar centaršut reagirao je u maniri rasnog strijelca, te je loptu glavom pospremio pod gredu svog kolege, vratara AZ Alkmaara Sergija Romera za konačnih 1:1!

- Svi su me suigrači potjerali naprijed u posljednjim sekundama utakmice, jer više doista nismo imali što izgubiti. Naravno, nadaš se da ćeš zabiti pogodak, ali se to najčešće ipak ne dogodi. No, stigao je briljantni centaršut. Uh, kako sam bio sretan kada sam vidio da je lopta završila u mreži. Bogu ide najveća zahvala za moj pogodak. Baš smo imali sreće na kraju. Ovo je bio moj prvi pogodak u karijeri. Fantastično! - pričao je uzbuđeni Bolat.

Tako su u šestom kolu Lige prvaka čak dvojica vratara upisala svoja imena u popis strijelaca. 24 sata prije Bolata, poentirao je i Bayernov vratar Hans-Jörg Butt protiv Juventusa, ali on ipak iz jedanaesterca koji je izborio Ivica Olić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije