Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo je želio smršavjeti

Vratar Šahtara Oleksandr Ribka pozitivan na dopinški test

'ribka_nnn_spo_140111'
''
14.01.2012.
u 22:24

Pao je na testu koji su proveli kontrolori Uefe, nakon prvenstvene utakmice protiv Karpatija 27. studenoga.

Uefa je suspendirala vratara Šahtara iz Donjecka Oleksandra Ribku (24) jer mu je bio pozitivan nalaz na doping. Pao je na testu koji su proveli kontrolori Uefe, nakon prvenstvene utakmice protiv Karpatija 27. studenoga.

– Primili smo pismo u kojem stoji da je Ribka suspendiran iz svih natjecanja pod Uefom dok istraga traje. Uefina pravila predviđaju suspenzivni rok u duljini od pola godine do dvije godine – rekao je generalni menadžer Šahtara Sergej Palkin te dodao da je Ribka uzeo diuretik bez konzultacija s klupskim liječnikom kako bi smršavio.

Šahtaru ove sezone zaista ne cvjetaju ruže. Nakon što su 4. mjestom u skupini Lige prvaka ispali iz Europe, prije tjedan dana u teškoj prometnoj nesreći stradao im je trener Mircea Lucescu. A i gledaju u leđa Dinamo Kijevu u ukrajinskom prvenstvu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije