Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREŽIVIO TRAGEDIJU

Vratar Chapecoensea kojem je amputirana noga dobio posao u klubu

Chapecoense
Foto: JORGE ADORNO/REUTERS/PIXSELL
22.12.2016.
u 20:20

– Sa zadovoljstvom mogu najaviti da će Follmann raditi za nas čim se dovoljno oporavi. Ne znam kada će početi, ali što se nas u klubu tiče, on će nam postati suradnik. I to ne samo zbog suosjećanja nego zato što znamo kakve intelektualne kapacitete posjeduje i što znači za klub. Ali tek kada se tjelesno i emotivno oporavi – rekao je izvršni direktor Chapecoensea

Jackson Follmann, jedan od trojice nogometaša Chapecoensea koji su preživjeli pad zrakoplova, dobit će posao u klubu. Follmann je u tragediji nažalost ostao bez noge, no u klubu su najavili da će naći mjesto za njega.

– Sa zadovoljstvom mogu najaviti da će Follmann raditi za nas čim se dovoljno oporavi. Ne znam kada će početi, ali što se nas u klubu tiče, on će nam postati suradnik. I to ne samo zbog suosjećanja nego zato što znamo kakve intelektualne kapacitete posjeduje i što znači za klub. Ali tek kada se tjelesno i emotivno oporavi – rekao je izvršni direktor Chapecoensea Rui Costa.

Inače, Chapecoense je nedavno primio trofej Copa Sudamericane za 2016. godinu nakon što je gotovo čitava momčad i tehničko osoblje brazilskog kluba stradalo u zrakoplovnoj nesreći na putu na finalnu utakmicu protiv Atletico Nacionala.

>> Još jedan legendarni nogometaš nudi pomoć: Igrao bih za Chapecoense

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije