Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbačen i ogorčen

Vranješ opet udario po Prosinečkom: Jadno je to što tebe brine

Foto: Reuters/MarkoLukunić/Pixsell
21.02.2019.
u 11:30

Vranješ je Prosinečkom u srijedu odgovorio videom "Druže" grupe Beogradski sindikat, a danas je Žutom u kratkom razgovoru za Kurir poručio da ga se ne tiče s kim spava

Ognjen Vranješ teško se miri s činjenicom da je izbačen iz reprezentacije Bosne i Hercegovine. Pa makar i na svoju štetu, Robert Prosinečki odlučio je raskinuti vezu s 'malim od skandala'.

– Reprezentativac jedne zemlje, pa tako i Bosne i Hercegovine, mora se dokazivati na terenu i izvan njega. I Savez BiH reagirao je i osudio njegove postupke prije izvjesnog vremena. Vranješ je ušao u sukob s navijačima, tetovaža, afere... Ne, to tako ne ide – objasnio je svoju odluku Prosinečki, svjestan da tek treba pronaći alternativu na desnom beku. 

>> Pogledajte videozapis koji je objavio Ognjen Vranješ nakon izbacivanja iz reprezentacije BiH

Vranješ je Prosinečkom u srijedu odgovorio videom "Druže" grupe Beogradski sindikat, a danas je Žutom u kratkom razgovoru za Kurir poručio da ga se ne tiče s kim spava: 

Jadno je što ne gledaju učinak i doprinos reprezentaciji, već to u čijem sam krevetu bio – rekao je Vranješ za Kurir.

Ipak, Prosinečki je od mnogih dobio punu podršku, a iza njega je stao i bivši reprezentativac BiH Sanel Jahić:

– Odluka o izbacivanju je potpuno ispravna, nema što. Mora postojati neki red i ne može ni jedan igrač biti iznad reprezentacije. I jedan Messi bi bio izbačen da je sličnu stvar učinio u Argentini, a ne Vranješ. U priče o Karleuši ne ulazim, to je njegov život, neka radi što god hoće – rekao je Sanel Jahić.

Podsjetimo, Vranješ se u siječnju našao u ljubavnom skandalu s Jelenom Karleušom. U medijima se naveliko pisalo da je srpska pjevačica s Vranješom varala supruga Duška Tošića, a za što se pročulo nakon što su se Karleuša i Vranješ počeli međusobno "šamarati" po društvenim mrežama uvredljivim objavama, pa čak i navodnim fotografijama spolnih organa.

Komentara 14

PR
protin
12:34 21.02.2019.

Nebitan clanak za rh

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
12:25 21.02.2019.

" Mali od skandala " ...pa lakše napisat " Kitić " kojeg JK veli mikroskopom traži i nije Dušku " ni do kolena " 😂 al manje više svi su takvi nikakvog tu zadovoljstva nema 😩

Avatar Dixie_land
Dixie_land
12:34 21.02.2019.

Hahahaha koji divljaci. Kakva država takvo i sve. Nadam se da će se naši sunarodnjaci što prije osloboditi toga jada od države.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije