Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Tako to ne ide'

Nakon skandala s Karleušom novi problemi za Vranješa! Prosinečki ga izbacio

Foto: Reuters/Press Association/PIXSELL
19.02.2019.
u 17:09

Vranješ se navodno nedavno našao u ljubavnom trokutu sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom

Nogometni izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki izbacio je iz reprezentacije Ognjena Vranješa (29), braniča Anderlechta kojemu fantastično ide upadanje iz skandala u skandal.

- Sam je sebe diskvalificirao. Reprezentativac jedne zemlje, pa tako i Bosne i Hercegovine, mora se dokazivati na terenu i izvan njega. I Savez je reagirao i osudio njegove postupke prije izvjesnog vremena. Vranješ je ušao u sukob s navijačima, tetovaža, afere... Ne, to tako ne ide - izjavio je, između ostalog, Prosinečki za agenciju Anadolu i dodao:

- Istina, imat ćemo zbog toga problema, igrao je vrlo dobro na poziciji desnog beka, te se nadam da ćemo čim prije pronaći adekvatnu zamjenu.  

Podsjetimo, Vranješ se u siječnju našao u ljubavnom skandalu sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom, a nedavno je protiv nje podnio tužbu. U tužbi je naveo kako mu je pjevačica prijetila, ali ga i javno uvrijedila na društvenim mrežama, zbog čega mu je ugrožena sigurnost.

U siječnju se u medijima naveliko pisalo da Karleuša varala supruga Duška Tošića s Vranješom, a za što se pročulo nakon što su se Karleuša i Vranješ počeli 'šamarati' po društvenim mrežama uvredljivim objavama, pa čak i navodnim fotografijama spolnih organa.

Vranješ je jesenas na Instagramu u skandaloznoj objavi podržao divljanje navijača AEK-a tijekom dvoboja protiv Ajaxa, a kada se već dotičemo navijača, dodajmo da su ga čelnici belgijskoga kluba prije nekoliko mjeseci poštedjeli dolaska u Zagreb zbog mogućih problema sa štovateljima Dinama.

Naime, još dok je bio član Šerifa, Vranješ je u Zagrebu slavio u majici Delija, a mogima je tlak digao i kada je na ruku istetovirao četničkoga vojvodu Momčila Đujića. 

 

Komentara 11

Avatar VinkoL
VinkoL
17:50 19.02.2019.

Ovaj portal treba predložiti za neku nagradu svjetskih razmjera. I uvesti u knjigu Guinesovih rekorda: pa ni svi srbijanski portali zajedno nisu u stanju objaviti toliko "vesti" iz zapadne turske ko ovaj Mileva-portalčina.

Avatar Maršal_Vučko
Maršal_Vučko
18:42 19.02.2019.

Sad će imati više vremena za pevaljke... :-)

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
21:35 19.02.2019.

Tako visok dečko a Karleuša kaže treba dole mikroskop ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije