Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON TRI MJESECA

Vraća se HNL! Evo gdje možete gledati sve utakmice

Hajduk - Dinamo
Foto: Milan Šabić/Pixsell
1/4
05.06.2020.
u 14:04

Prema uputama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske utakmice Hrvatski Telekom Prve lige igrat će se do daljnjega bez gledatelja na stadionu

Nakon gotovo tri mjeseca sportske stanke domaći nogomet vraća se na male ekrane, a Hrvatski Telekom Prva liga nastavlja tamo gdje je zaustavljena. Nogometna sezona 2019./2020. nastavlja se utakmicom između Hajduka i Inter Zaprešića.

U utakmicama 27. kola koje se nastavlja u subotu snage će u međusobnim susretima odmjeriti Slaven Belupo i Gorica te Varaždin i Dinamo.

Prema uputama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske utakmice Hrvatski Telekom Prve lige igrat će se do daljnjega bez gledatelja na stadionu. Ekskluzivnu priliku praćenja utakmica uživo imaju korisnici MAXtv usluge jer će sve utakmice preostalih 10 kola biti dostupne na Arenasport kanalima do kraja sezone

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije