Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ana starta 9. Nika 26.

Vonn: Stisla sam zube zbog bodova i zabave

Ana Jelušić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/2
02.01.2010.
u 19:32

Ajmo puce! Baš je zgodna ova naša mala - komentirala su dvojica umirovljenika ispod Bana gledajući kako Ana Jelušić izvlači startni broj devet.

 Na glavnom zagrebačkom trgu skupilo se par tisuća ljudi koji su strpljivo s mobitelom čekali fotografiju s najboljom hrvatskom skijašicom.

- Bila je to kocka, ostali su brojevi 15 i 9, dobro je još i ispalo. Startni broj u prvoj vožnji igrati će veliku ulogu zbog stanja staze. Na svakim vratima se malo gubi i ostaješ bez sekunde, da to ne primijetiš. Jako sam uzbuđena i nestrpljiva. Tko još nije kupio kartu, i nema planove, neka ujutro dođe gore. Zapravo, ako ih i imate, otkažite planove, mi vas čekamo - rekla je Ana Jelušić.

Nika Fleiss mogla bi imati problema o kojima Ana priča jer ce startati 26., a Kathrin Zettel ima idealne uvjete.

- Otvaram Snježnu kraljicu, jedva čekam da utrka počne! - komentirala je Zettel.

- Ovdje sam kako bi se ponovo zabavila - dodala je dvostruka osvajačica Marlies Schild.

Tata Vonn snimao je kamerom, a mama fotoaparatom. U Zagrebu su na izletu s najboljom skijašicom svijeta, suprugom svoga sina. Američki stil izleta - snimaju sve, pa i razgovore s novinarima.

- Nisu to moji pravi roditelji, no na kraju mi dođe na isto. Ruka me ne boli više tako jako, stisnula sam zube i došla u Zagreb, ovdje je uvijek zabavno - kazala je Lindsey Vonn koja ce iz startne kućice izaći treća.

Amerikanka se mimoišla s gradonačelnikom Milanom Bandićem koji je u tom trenutku nekome mahao i zvao ga na kavu, a ona odjurila k prijateljici Mariji i njezinoj sestri Suzanni Riesch, prošetati Zagrebom. Želja im je zajedno sve tri stati na postolje. Jasno, tata Vonn i to ima snimljeno.

Startni poredak:

1. Katrin Zettel (Austrija)
2. Marlies Schild (Austrija)
3. Lindsey Vonn (SAD)
4. Maria Riesch (Njemačka)
5. Tanja Poutiainen (Finska)
6. Sandrine Aubert (Francuska)
7. Šarka Zahrobska (Češka)
8. Anja Paerson (Švedska)
9. Ana Jelušić (Hrvatska)
10. Maria Pietilae-Holmner (Švedska)
11. Nicole Gius (Italija)
12. Susanne Riesch (Njemačka)
13. Fanny Chmelar (Njemačka)
14. Frida Hansdottir (Švedska)
15. Chiarra Costazza (Italija)
...
26. Nika Fleiss (Hrvatska)

Komentara 1

DH
dalibor.hren
10:34 03.01.2010.

Ajmo puce, rekoše penzići i otpuzaše (zbog gladi i iznemoglosti) u javnu kuhinju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije