Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boje se navijača

Vlasnici West Hama dobivaju jaču policijsku zaštitu na utakmicama

West Ham
Foto: Reuters
1/5
12.03.2018.
u 12:51

Na Olimpijskom stadionu u Londonu bit postavljene i više barijere te će biti angažirano više policijskih djelatnika

Vlasnici engleskog nogometnog prvoligaša West Ham Uniteda David Gold i David Sullivan dobit će dodatnu zaštitu u svečanoj loži na sljedećim domaćim utakmicama, a na Olimpijskom stadionu u Londonu bit postavljene i više barijere te će biti angažirano više policijskih djelatnika nakon što su nezadovoljni navijači "čekićara" tijekom subotnjeg 0-3 poraza od Burnleya u nekoliko navrata upadali na teren te se željeli obračunati s vlasnicima zbog loših rezultata ove sezone.

Navijači West Hama nezadovoljni su i zbog preseljenja s Upton Parka, stadiona na kojemu je klub bio domaćin od 1904. do 2016. godine, na Olimpijski stadion.

Tijekom subotnjeg poraza od Burnleya, nakon kojega je West Ham pao na 16. mjesto ljestvice, Sullivan je pogođen kovanicom u lice pa su on i Gold morali iz sigurnosnih razloga ranije napustiti stadion.

Komentara 1

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
15:06 12.03.2018.

papci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije