Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U dobroj formi

Vlašić briljira: Golovin je Golovin, a ja sam Nikola...

Nikola Vlašić
Foto: Reuters/Pixsell
21.09.2018.
u 14:38

– Aleksander Golovin je Aleksander Golovin, a ja sam Nikola Vlašić. Igrao je sjajno za CSKA, nadam se da ću i ja igrati tako – rekao je naš igrač.

Nikola Vlašić odigrao je sjajnu utakmicu za moskovski CSKA u Ligi prvaka, na gostovanju kod Viktorije Plzen. Postigao je izjednačujući pogodak za konačnih 2:2, a asistirao je kod prvog pogotka svoje momčadi.

– Naravno da sam se čuo sa sinom odmah nakon utakmice. Bio je jako zadovoljan i sretan. S obzirom na to da sam trenutačno na odmoru na Mljetu, nisam mogao uživo gledati Nikolu, već sam pratio utakmicu gledajući Planet sport – rekao je Joško Vlašić, njegov otac.

Kako se Nikola snašao u Moskvi?

– Jako dobro. Dobro je da je otišao na posudbu nekamo gdje će igrati. To je uvijek bolja opcija od one da te ili nema u kadru ili da sjediš na klupi. Koliko su čelnici Evertona možda pogriješili što su ga posudili, neka ocijene javnost i gledatelji – istaknuo je Joško koji je sa sinom bio prvih desetak dana boravka u Moskvi.

>>Pogledajte intervju s Nikom Čekom

Blanka se vraća u Dohi?

– Najteža je bila selidba. Trebalo nam je nekoliko šlepera da sve prebacimo iz Londona. Moskva je veliki, europski grad tako da mu ništa ne nedostaje. Uostalom, koncentriran je samo na treninge i utakmice – istaknuo je Joško.

Očekuje sina uskoro kod kuće.

– Da, doći će za vrijeme reprezentativne stanke pa ćemo još malo o svemu porazgovarati, a ponajviše o mom programu rada. To što sam na Mljetu ništa ne znači. Nikad se ne odmaram i uvijek nešto radim – naglasio je Joško.

Kako je Blanka?

– Dobro je. Ne odustaje od skakanja u vis. To je, naravno, dobro. Bilo bi lijepo kada bi bila spremna za Svjetsko prvenstvo u Dohi. U tom je gradu postala svjetska dvoranska prvakinja – istaknuo je Joško.

Nikolu Vlašića Uefa je izabrala u momčad prvog kola nogometne Lige prvaka. Našao se hrvatski igrač u društvu Messija, Marcela, Bonuccija, Albe, Pogbe, Pjanića...

Ruski mediji već su ga počeli uspoređivati s Aleksanderom Golovinom koji je briljirao u ovom klubu do odlaska u Monaco ovog ljeta.

>>Pogledajte izjave Nenada Bjelice

– Aleksander Golovin je Aleksander Golovin, a ja sam Nikola Vlašić. Igrao je sjajno za CSKA, nadam se da ću i ja igrati tako – rekao je naš igrač.

Novinari su ovdje bolji

Sve zanima kako je imao mirnoću da izvede jedanaesterac u 90.+5. minuti.

– Nije bilo lako, ali nisam osjećao pritisak. Smirio sam se, usporio puls i krenuo prema bijeloj točki. Unaprijed sam znao kako ću izvesti penal, snažno sam pucao i zabio – istaknuo je Nikola.

Kako ste se snašli u Moskvi?

– Nije bilo teško, znao sam što trener od mene očekuje. Momčad me odlično prihvatila i nije bilo teško prilagoditi se. Nemojte zaboraviti da je Premiership jedna od najbržih liga svijeta, u Engleskoj je sve brže. Igrači igraju puno agresivnije, suci ne zaustavljaju igru svakom prilikom, dopuštaju čvrst nogomet, jednostavno je tamo sve drugačije – rekao je mladi Vlašić koji igra dobro i u ruskom prvenstvu.

– U Rusiji je sve na visokom nivou. Infrastruktura je bolja nakon Svjetskog prvenstva, stadioni su veličanstveni, sjajni tereni. Sve je na visokoj razini. A i novinari mi se više sviđaju nego u Engleskoj – kroz smijeh je istaknuo Nikola.

Za kraj je otkrio i koji bi CSKA završio da igra englesko prvenstvo.

– Mislim da bi CSKA bio oko 11.-12. mjesta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije