Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČAN LUKA

Luku oduševile ovacije, suigrač mu opalio popriličan 'šamar'

Real Madrid - Roma
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
20.09.2018.
u 09:18

– Svakim danom osjećam se sve bolje, nadam se da ću uskoro biti na razini iz prošle sezone. S Kroosom i Casemirom osjećam se jako ugodno na terenu, znamo se i zatvorenih očiju.

Luka Modrić odigrao je 85 minuta u pobjedi Reala 3:0 protiv Rome u prvom kolu Lige prvaka

U 58. minuti sjajno je asistirao Garethu Baleu za drugi gol kraljeva, a u 85. minuti ispraćen je s terena uz skandiranje: ''Zlatna lopta, Zlatna lopta.''

– Bili smo momčad od prvog do zadnjeg sučeva zvižduka, stvorili smo puno prilika iz kojih smo mogli zabiti i više golova. Bila je ovo jedna naša jako dobra utakmica – rekao je nakon utakmice Modrić pa nastavio:

– Svakim danom osjećam se sve bolje, nadam se da ću uskoro biti na razini iz prošle sezone. S Kroosom i Casemirom osjećam se jako ugodno na terenu, znamo se i zatvorenih očiju.

Progovorio je Modrić i o ovacijama Bernabeua.

– Sretan sam što su tribine pjevale o Zlatnoj lopti, sretan sam i zbog lijepih riječi suigrača i navijača. Naravno da bih volio osvojiti tu nagradu, no nisam time opsjednut niti o tome razmišljam. Individualna priznanja su sjajna, no ako ih ne osvojim, baš ništa se ne mijenja.

I dok je većina suigrača i navijača uvjerena da Luki treba pripasti Zlatna lopta, suigrač Casemiro dao mu je popriličan ''šamar'' i rekao da svoj glas daje Cristianu Ronaldu.

– Ove je godine Luka bio spektakularan, ali ja bih Zlatnu loptu dao Cristianu Ronaldu jer je bio najbolji cijelu prošlu sezonu – rekao je Brazilac.

>> Pogledajte i ekskluzivan razgovor s Nikom Čekom

Komentara 13

KH
Khala
09:47 20.09.2018.

Bernabeu ustaje samo kada je himna ili kada izlazi Luka Modric! Virtuoz, genijalac i najbolji igrac na ovim prostorima ikad! Mozete da mu se divite ili da mu zavidite! Bravo maestro, hrvatski si ponos! 🇭🇷

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
10:36 20.09.2018.

Luka je postigao nešto što drugi s ovih prostora mogu samo sanjati

FR
Frapin
13:50 21.09.2018.

Bravo Luka samo tako!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije