Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VL DOZNAJE

Barišić gubi mjesto predsjednika Dinama jer je napravio kobnu pogrešku. Jedan čovjek može mu presuditi

Zagreb: Dodjela stipendija Zaklade Nema predaje
Marko Lukunic/PIXSELL
29.01.2024.
u 08:40

Vlatka se okružila ljudima koji nisu ni na približnoj razini koja je potrebna Dinamu. Recimo, o transferu Brekala pregovarao je i član Uprave Darko Podnar, kojem je najveće iskustvo dosad bio rad u Istri 1961. I onda se ne treba čuditi da takav kalibar ljudi u klubu nije sposoban dovesti Brekala ili ljetos Miereza...

Komentara 27

EL
EldersRealm
09:05 29.01.2024.

Zar Ledinskom ne valja ova uprava? Pa on je pomogao dovesti ih, rekao je da ce cvasti ruze kad ode Mamic, Dinamo ce biti pun novaca.

DO
dolić
09:30 29.01.2024.

Lako je bilo biti predsjednik,dok je Maminjo bio na vlasti.

EJ
ejStef
09:32 29.01.2024.

Da bi ovakvi mogli vladati, prvo je trebalo potjerati svu struku iz kluba. I to je to, danas u Dinamu nema sposobnog čovjeka, a stručni stožer i igrači su se samo uklopili u to sivilo.... BBB i mediji su postigli što su željeli, ovo je Dinamo po njihovoj mjeri, klub između borbe za Europu i borbe za opstanak, ovisno o godini. O ovome bi trebalo napisati knjigu, kako u godinu dana uništiti desetljeća rada, a Vlatka kao da je proizašla iz onog vica o mužu milijunašu - kako je od supruga napravila milijunaša? Tako da se udala za milijardera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?