Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ibro ili Ronaldo?

Vjerujete li u hrvatsku reprezentaciju? Tko sve prolazi na SP?

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Igor Kralj/Pixsell
19.11.2013.
u 17:15

Prošlo smo Svjetsko prvenstvo propustili, bili smo treći u kvalifikacijama i nismo vidjeli JAR

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras u 20.15 sati na Maksimiru hvata prolaz na SP. Nakon što smo na Islandu odigrali 0:0, od naših nogometaša očekuje se da uz pomoć publike osiguraju vizu za Brazil.

Prošlo smo Svjetsko prvenstvo propustili, bili smo treći u kvalifikacijama i nismo vidjeli JAR. Nadamo se da se zemlji koja obožava nogomet to ne može ponoviti dvaput zaredom.

S druge strane, Island se ne misli predati. Dečki sa sjevera Europe 0:0 smatraju odličnim rezultatom, uvjereni su da, postignu li pogodak, idu u Brazil. 

Osim naše, večeras se igraju još tri utakmice. Grčka u gostima brani prednost od 3:1 protiv Rumunjske, Ukrajina sa 2:0 dolazi u Francusku, a Švedska i Zlatan Ibrahimović pokušat će nadoknaditi jedan gol minusa iz Portugala (0:1).

Tko ide dalje, Grčka ili Rumunjska?

Tko će proći dalje, Švedska ili Portugal?

Tko će proći, Francuska ili Ukrajina?

Komentara 2

TO
tomicro
17:32 19.11.2013.

Hrvatskoj bi trebalo biti lako proci taj Island no kriza nas je zatekla u najgorem mogucem vremenu. Ipak sam siguran u prolaz. Francuzi doma ostaju cini mi se osim ako Ribery ima svoj dan..

AN
Antiudbas
20:04 19.11.2013.

Hrvatska - Island 5 ; 0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije