Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umjetnost

Vječna inspiracija navijačima: Cro Cop dobio ledenu skulpturu

Cro Cop - ledena skulptura
Foto: Fightsite.hr
1/7
26.01.2017.
u 12:33

Pride, K-1 WGP i RIZIN šampion će nebrojenim fanovima u Hrvatskoj i čitavom svijetu biti vječna inspiracija, ne samo u sportskom smislu

Mirko Filipović je nedavno zaključio iznimnu karijeru prepunu sportskih uspjeha. Cro Cop se odlučio povući nakon trijumfa na RIZIN-ovom Grand Prixu gdje je svladao tri protivnika u dva dana natjecanja zaokruživši tako na najbolji način priču koja je počela i koja se razvila upravo u Japanu.

Pride, K-1 WGP i RIZIN šampion će nebrojenim fanovima u Hrvatskoj i čitavom svijetu biti vječna inspiracija, ne samo u sportskom smislu. Filipović inspirira fanove i kao umjetnički motiv. A upravo je umjetnost snježna skulptura koju je u čast hrvatskog ratnika izradio gospodin Milivoj Sedmak, piše Fightsite.

Vjerni čitatelj Fight Sitea nam je poslao fotografije “ledenog Cro Copa” koje smo s velikim zadovoljstvom odlučili objaviti i podijeliti s drugim borilačkim fanovima. S obzirom na niske temperature koje neće tako brzo otići iz Hrvatske, vjerujemo da će  snježni Mirko ostati u reprezentativnom stanju još mnogo dana.

>>Cro Cop objavio dokaz: 'U ovakvom stanju drugi se ne bi borili ni na PlayStationu!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije