Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMERA

Villarreal prvi gost koji je dobio Atletico, Mandži poništen gol

Villarreal
Reuters/PIXSELL
14.12.2014.
u 21:06

Završilo je 1:0 za "žutu podmornicu"

Obje momčadi su u dobroj formi, Atletico nije izgubio šest utakmica u svim natjecanjima, Villarreal sedam, s tim da je slavio u tri uzastopna susreta u prvenstvu. Žuta podmornica bolje igra u gostima nego na svom stadionu, izgubili su tek jednom, ali Atletico je najnegostoljubiviji domaćin lige. Na Vicente Calderonu su ove sezone osvojili 19 od mogućeg 21 boda.

Villareal je posljednji put svladao Atletico prije četiri godine, a otad su odigrali pet utakmica. Nije bilo velikih prigoda u prvih 40 minuta, bilježimo sjajnu priliku Tiaga koji je čudesno pucao ljevicom u 38. minuti, no za malo je bio neprecizan s nekih osam metara.

>> Prvenstvenu ljestvicu i statistiku pogledajte na Goal.com

Nogometaši žute podmornice prosvjedovali su u posljednjim minutama prvog dijela kod glavnog suca jer je navodno netko od obrambenih igrača domaće momčadi igrao rukom u šesnaestercu. Ponovljena snimka potvrđuje da su bili u pravu.

Najbolju priliku na utakmici imao je Mario Mandžukić u 56. minuti sa svega pet metara od gola Villareala, no gađao je prizemno točno u gostujućeg golmana. Dvije minute kasnije hrvatski napadač zabio je glavom gol (!), ali sudac ga je poništio zbog prekršaja u napadu.

Tiago je u 81. minuti upropastio veliku priliku! Lijepo je primio loptu na rubu šesnaesterca i pucao iz obećavajuće pozicije. Međutim, lopta je završila na tribini. I jedna od brojnih kontri podmornice konačno je uspjela, Luciano Vietto predriblao je obranu, izbio pred Moyu i sigurno zabio s nekih desetak metara od vratiju. Bilo je to u 85. minuti utakmice.

>> Tko se još sjeća Diega Coste, Mario Mandžukić je bolji!

Komentara 1

UZ
uzor10
08:52 15.12.2014.

Ma bravo mandzo ti zvjer od igrača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije