Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gstaad

Viktor Galović prvi put izborio četvrtfinale ATP turnira

Viktor Galović
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/4
26.07.2018.
u 14:05

Galovića u četvrtfinalu očekuje pobjednik dvoboja između našeg Borne Ćorića i Srbina Lasla Đere

Hrvatski tenisač Viktor Galović plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Gstaadu što je njegov najbolji rezultat u karijeri.

Nakon što je u prvom kolu pobijedio Nizozemca Robina Haasea sa 6-1, 3-6, 6-3 ostvarivši prvu pobjedu u glavnom ždrijebu na nekom ATP turniru u karijeri, Galović je u drugom kolu bio bolji od 17-godišnjeg Kanađanina Felixa Auger-Aliassimea 3-6, 6-4, 6-2.

Viktor Galović
1/4

Mladi Kanađanin je bolje ušao u meč i u prvom setu je dva puta oduzimao servis 27-godišnjem hrvatskom tenisaču. Kod rezultata 3-2 i potom kod 5-3. Galović je u drugom setu zaigrao daleko bolje i kod rezultata 4-4 načinio je break za 5-4, a potom obranio svoj servis i izjednačio na 1-1 u setovima. 

U odlučujućem, trećem setu Galović, koji je rođen u Novoj Gradiški, a živi u Italiji, potpuno je deklasirao protivnika. Prvi break je načinio kod rezultata 1-1, a potom je kod 4-2 još jednom oduzeo servis suparniku i mirno priveo meč kraju.

Galovića u četvrtfinalu očekuje pobjednik dvoboja između našeg Borne Ćorića i Srbina Lasla Đere. Zanimljivo, Galović je turnir upao kao sretni gubitnik iz kvalifikacija.

Komentara 3

PE
peugeot
15:55 27.07.2018.

@Vincester : Nema se sta odluciti, gramatika, a poznato je da je ona neopisivo tvrdoglava. Imenica je Srbija, dakle - Srbijanac. Nadam se da ce Djere uzeti mjeru (za odijelo) i Galovicu.

PE
peugeot
21:18 28.07.2018.

U teniskoj rubrici se nista ne dogadja. Neko tamo hrce, spava, a Olga Danilovic (17) u finalu sutra turnira u Moskvi.

PE
peugeot
00:10 28.07.2018.

Obistini se ono sto pretpostavih. Nahon Corica, teniser Srbije, Djere, skinu skalp i Galovicu (6:7, 6:4, 7:6).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije