Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Polufinale Davisova kupa

U ITF-u zadovoljni, uskoro kreće prodaja ulaznica za spektakl u Zadru

Emma Rimmer i Marina Mihelić
Foto: ITF
26.07.2018.
u 11:21

U Zadru će se od 14. do 16. rujna održati polufinalni susret Svjetske skupine Davisova kupa Hrvatska - SAD

Predstavnici Međunarodnog teniskog saveza tijekom boravka u Zadru obišli su lokaciju na kojoj će se od 14. do 16. rujna održati polufinalni susret Svjetske skupine Davisova kupa Hrvatska - SAD.

Radilo se o obilasku koji je uobičajen u ovakvim prilikama, a ITF je bio zadovoljan viđenim u Zadru, gdje se očekuje izvanredna sportska priredba, u kojoj će sudjelovati neki od najboljih tenisača svijeta, i to s hrvatske i američke strane.

Emma Rimmer i Marina Mihelić
1/13

Igrat će se na zemljanoj podlozi na otvorenom, te će za potrebe ovog susreta biti izgrađene montažne tribine, u sklopu sportskog centra Višnjik, odnosno iznad dvorane Krešimira Ćosića. Sve pripreme teku prema planu, a ukupan kapacitet gledališta, računajući predsjedničku ložu, VIP tribinu i novinarske pozicije, bit će oko 8200 mjesta. 

Za ovu će namjenu organizacijskom odboru biti na raspolaganju i infrastruktura same dvorane, a ITF-ovo izaslanstvo se vrlo pohvalno izrazilo o uvjetima u kojima će boraviti igrači, novinari i uzvanici, slično kao u rujnu 2016., kad je Hrvatska u Višnjiku u polufinalu pobijedila Francusku.

Tijekom sljedećih nekoliko dana bit će potvrđene cijene ulaznica (kompleti i pojedinačno), te će biti objavljen i datum početka prodaje.

Emma Rimmer i Marina Mihelić
1/7

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije