Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRUTALAN PREKRŠAJ

VIDEO Zajec je bio žrtva najkrvoločnijeg starta u povijesti Grčke. 'Mesar' je dobio drakonsku kaznu

Zagreb: Velimir Zajec, novi predsjednik Dinama
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/8
12.03.2024.
u 12:17

Inače, Zajec je tijekom igračke karijere za zelene iz Atene odigrao 67 utakmica i zabio 11 pogodaka, a kao trener ih je vodio u sezoni 1996./1997.

U sezoni 1986./1987. novi predsjednik zagrebačkog Dinama, Velimir Zajec, u dresu Panathinaikosa osvojio je Kup i prvenstvo te bio proglašen najboljim igračem sezone u Grčkoj. U listopadu 1987. godine doživio je tešku ozljedu nakon koje mu je karijera praktički bila završena.

GALERIJA Velimir Zajec bio je žrtva krvoločnog starta grčkog 'mesara'

Zagreb: Velimir Zajec, novi predsjednik Dinama
1/12

Naime, na stadionu Iraklisa, Kaftanzoglio u Solunu, domaći igrač Jorgos Papadopoulos krvničkim je startom slomio nogu Panathinaikosovoj zvijezdi Zajecu. Snimka tog stravičnoga prekršaja – za koji mnogi kažu da je najokrutniji u povijesti grčkog prvoligaškoga nogometa – postoji na YouTubeu, a 'mesar' Papadopoulos bio je kažnjen s čak 17 utakmica neigranja!

VEZANI ČLANCI:

Inače, Zajec je tijekom igračke karijere za zelene iz Atene odigrao 67 utakmica i zabio 11 pogodaka, a kao trener ih je vodio u sezoni 1996./1997.

Video pogibljeljnog starta neopreznog grčkog nogometaša možete pogledati OVDJE od 1:20. 

 

Komentara 3

EJ
ejStef
13:21 12.03.2024.

Toliko tekstova, a za sada sve prazna priča. S obzirom na funkciju koju je preuzeo, ako se već piše o povijesti, treba pisati o njegovom radu poslije igračke karijere (i to ne kao trenera, jer tu se baš nije pokazao)... A ono bitno je što će napraviti i to konkretno, bez onih srceparateljnih izjava o otvorenom srcu, ljubavi i sl. Treba zaustaviti devastaciju i propadanje kluba, što znači da treba naći novce, tj. investitore. Da vidimo što će raditi na tom planu, snimanje kluba je samo detalj, bitan, ali ne presudan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije