Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U MADRIDU

VIDEO: Uhićen jedan od najkontroverznijih ljudi u nogometu, pogledajte dramatične scene s aerodroma

FILE PHOTO: Former Royal Spanish Football Federation President Luis Rubiales arrives to testify at the High Court in Madrid
Isabel Infantes/REUTERS
03.04.2024.
u 13:14

Rubialesa se tereti da je bio u koruptivnim radnjama, nepoštenoj administraciji, pranju novca i članstvu u kriminalnoj organizaciji

Španjolski nogomet već tjednima potresa afera oko Saudijske Arabije i navodnih koruptivnih radnji koje je tamošnji nogometni savez učinio u suradnji s Arapima. Prije nekoliko dana policija je upala u prostorije Saveza i napravila pretres te u toj akciji uhitla neke od čelnika Saveza, a danas je "dolijao" i bivši predsjednik Luis Rubiales.

Rubiales je postao poznat po neslavnom događaju nakon finala ženskog SP-a kad po aferi "Hermoso", a danas je uhićen na madridskom aerodromu. Rubiales se vratio iz Dominikanske Republike, a snage reda odmah su ga lišile slobode čim je nogom kročio na španjolsko tlo. Kako je jedan od putnika u zrakoplovu s Rubialesom ispričao španjolskom El Mundu, dva agenta Civilne zaštite ukrcala su se u zrakoplov nedugo nakon slijetanja te ga obavijestile da je uhićen. 

Rubialesa se tereti da je bio u koruptivnim radnjama, nepoštenoj administraciji, pranju novca i članstvu u kriminalnoj organizaciji. Pretpostavljalo se da će biti uhićen pa su na madridskom aerodromu bili brojni novinari koji su bivšeg predsjednika Saveza čekali na terminalu za dolaske. Ali, Rubiales tamo nije prošao jer su ga policajci odveli u crnom kombiju izravno s piste za slijetanje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije