Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRISALI JOJ INSTAGRAM

VIDEO Neprimjerenom snimkom na Božić zgrozila javnost: Pred sinom mrdala guzom u tangama!

27.12.2019.
u 17:30

Ne treba ni pisati kakvi su komentari bili ispod videozapisa, a sama činjenica da su joj izbrisali profil na Instagramu dovoljno govori o tome kakve je reakcije izazvala kod ljudi

Jimena Baron, bivša djevojka teniskog asa, Argentinca Juana Martina del Potra, šokirala je javnost na sam Božić kada je objavila videozapis svoje 'božićne čestitke'

Također, iz veze s nogometašem Pablom Osvaldom ima sina koji se nalazi na kontroverznoj snimci objavljenoj na Instagramu. 

Naime, Jimena je u tangicama 'twerkala' dok je njen sin pokazivao na njenu stražnjicu.

- Ovaj video najbolje prikazuje našu obitelj, želimo vam najbolje provode , ne svađajte se, praštajte, zaboravljajte. Ne sudite, uživajte, dozvolite da se događaju magične stvari. Neka vam čaša bude polupuna, a ne poluprazna, zahvalite se na zdravlju - napisala je Jimena ispod videa na Instagramu gdje ju je pratilo čak šest milijuna ljudi, ali zbog snimke joj je Instagram profil ugašen.

- Najveći zagrljaj onima kojima je godina bila sra**e, neka vam nova bude bolja. Život je divan! Šaljem vam poruku ljubavi uz ovaj moj božićni izgled. Što ste drugo očekivali od mene? - dodala je. 

Ne treba ni pisati kakvi su komentari bili ispod videozapisa, a sama činjenica da su joj izbrisali profil na Instagramu dovoljno govori o tome kakve je reakcije izazvala kod ljudi. 

Nije joj ovo prvi put, i ranije su je kritizirali zbog toga što ju je upravo sin fotografirao u provokativnim izdanjima.

Videozapis možete pogledati iznad teksta u galeriji. 

>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

AG
Agramer77777
18:39 27.12.2019.

zgodna mama sa dobrom guzom

DU
Duslikr
20:52 27.12.2019.

Hvala VL, vi ste novina, a ne starina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije