Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLEDATELJI SE IZNENADILI

U samom finišu utakmice umjesto prijenosa - reklame, HRT se ispričao zbog tehničke pogreške

Valencia: Prva utakmica doigravanja UEFA Konferencijske lige, Villarreal CF - HNK Hajduk
Foto: Omar Arnau/PIXSELL
1/16
18.08.2022.
u 23:29

Svi navijači utakmicu su mogli pratiti na Drugom programu HRT-a koji je otkupio prava za prijenos, no velik broj gledatelja primijetio je jedan popriličan gaf na javnoj televiziji. I to čak dva puta

Hajduk i Villareal igrali su prvu utakmicu doigravanja Konferencijske lige u kojoj je Hajduk sjajno otvorio i poveo golom Biuka već nakon minutu i pol, no do poluvremena 'Bili' su doživjeli pravi potop. Na kraju je utakmica završila rezultatom 4-2 za domaćine iz Španjolske.

Svi navijači utakmicu su mogli pratiti na Drugom programu HRT-a koji je otkupio prava za prijenos, no velik broj gledatelja primijetio je jedan popriličan gaf na javnoj televiziji. I to čak dva puta

Naime, umjesto početka drugog poluvremena u eteru su se vrtile promidžbene poruke te se slika sa stadiona kao i glas komentatora Marka Šapita ukazao već kada je drugo poluvrijeme počelo.

No, to je bio tek prvi put. U sred sudačke nadoknade umjesto završnice utakmice s Prisavlja su gledatelje odlučili počastiti još jednom porcijom reklama.

Iako isprva nije bilo reakcije, na kraju utakmice, komentator se ispričao kazavši kako je došlo do tehničkih poteškoća.

Dodajmo, kako je HRT otkupio prava i za uzvratnu utakmicu u Splitu koja je na rasporedu sljedeći tjedan.

VIDEO CIJELE SITUACIJE POGLEDAJTE OVDJE

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
21:51 19.08.2022.

Da,da....Nije izgledalo lijepo. Nimalo profesionalno...

ZG
Zeljko Grabar
08:39 19.08.2022.

Pa nije ni cudo za takve propuste, jer kamere HRT-a funkcioniraju iskljucivo kad se prenose "Nedeljom u 2", "Na 7 katu" ili slicnim emisijama posebno onima kojima zagdjuju tv-prostor.

ZA
Zakarija
19:42 19.08.2022.

Tribali su fritule i japanke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije