Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI UTAKMICE

VIDEO U Cardiffu smo sreli Osječane čiji se sinovi zovu Ante i bivšeg vatrenog: 'Uvjereni smo u pobjedu'

Navijači
Foto: Tomislav Dasović
1/4
15.10.2023.
u 17:20

- Dogodila se lošija utakmica nakon svih ovih godina i nije tragedija. Protivnici nisu u našem rangu i mislim da možemo do Eura. Velšani su tvrd orah, ali imaju nekoliko ozlijeđenih igrača. Ako budemo pravi, pobjeda nije u pitanju - rekao je Mario Galinović.

Hrvatska nogometna reprezentacija danas u Cardiffu protiv Walesa (20:45) nastavlja nastup u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Izabranici Zlatka Dalića žele isprati gorak okus koji je ostao u četvrtak nakon iznenađujućeg poraza od Turske u Osijeku.

Iako se igra na Otoku, vatreni će opet imati podršku navijača. Naš reporter Tomislav Dasović je na licu mjesta i tijekom dana je sreo Hrvate koji se spremaju za susret.

Susreli smo tako dvojicu Osječana koji su došli sa sinovima. Oba sina se zovu Ante.

- Uvjereni smo u pobjedu - poručuju Osječani.

A razgovarali smo i bivšim reprezentativcem Marijom Galinovićem koji je danas trener vratara u Cardiffu.

- Dogodila se lošija utakmica nakon svih ovih godina i nije tragedija. Protivnici nisu u našem rangu i mislim da možemo do Eura. Velšani su tvrd orah, ali imaju nekoliko ozlijeđenih igrača. Ako budemo pravi, pobjeda nije u pitanju - rekao je Galinović.

 

Komentara 8

Avatar Pravi Hrvat Extra Klase
Pravi Hrvat Extra Klase
18:08 15.10.2023.

'Uvjereni su u pobjedu isto kao i protiv Turske'

IS
israel
18:16 15.10.2023.

Ako budu igrali kao protiv turaka gube najmanje 2:0...Hrvatska nema napadača, većina igrača preko 30 godina.... veterani

Avatar Denis_Plamenac
Denis_Plamenac
18:34 15.10.2023.

Zašto je važno kako se čiji sin zove?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije