Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT

VIDEO Trener iz Srbije je tukao dječaka na utakmici. Optužen je za ratne zločine kod Srebrenice

Internet
01.12.2023.
u 11:30

Kontroverzni Batinica je ušao u sukob s jednim od svojih igrača. Prvo ga je vukao za dres, a onda ga je udarao po vratu i glavi. Nije se zaustavio na tome...

Veliki incident dogodio se na futsalutakmici u Srbiji između SAS-a iz Zrenjanina i momčadi FON Banjice (6:4), a glavni negativac bio je trener Milivoj Batinica. Batinica je trener domaće momčadi, a do nemilog događaja je došlo tijekom prvog poluvremena kada je udarao vlastitog igrača. 

GALERIJA 'Srbi su u Beogradu ispali gospoda i s nama napustili teren'

1/7

Kontroverzni Batinica je ušao u sukob s jednim od svojih igrača. Prvo ga je vukao za dres, a onda ga je udarao po vratu i glavi. Nije se zaustavio na tome pa je ponovno napao igrača i udario ga u vrat. Sve je snimljeno kamerom pa je vrlo izvjesno da će Batinica biti sankcioniran.

Uz Batinica se vežu i mnoge negativne stvari, optužen je za ratne zločine u Kravicama kod Srebrenice 1995. godine. Suđenje traje već sedam godina i još nije završeno. Također, član je omražene Vučićeve SNS stranke i jedan je od glavnih osnivača te stranke u Zrenjaninu.

VEZANI ČLANCI:

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
16:53 01.12.2023.

Negativan tekst o srbima na ovom.... To je nekaj novo. Ili trener nije zemljak, pa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije