Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVERTIRA ZA DERBI

VIDEO Torcida na vulgaran način proslavila pobjedu nad Dinamom, pala i Facebook objava

Split: Druga utakmica četvrtfinala SuperSport HMNL-a, MNK Torcida - MNK Futsal Dinamo
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
29.03.2024.
u 08:16

Nakon što su u produžetku došli do pobjede nad zagrebačkom momčadi, igrači MNK Torcida okupili su se na centru i zapjevali obradu hita Jasmina Stavrosa

Još uvijek nije poznat polufinalist Prvenstva Hrvatske u futsalu između Futsal Dinama i Torcide. Nakon što su Zagrepčani ostvarili pobjedu pred svojim navijačima, Torcida je u srijedu navečer u Splitu slavila 3:2 pa će o mjestu među četiri najbolje hrvatske momčadi odlučivati treća utakmica koja će se odigrati u Zagrebu.

Nakon 40 minuta na Gripama nije bilo pobjednika, rezultat je bio 2:2 pa se išlo u produžetke. Tada, u posljednjoj minuti produžetaka, Torcida je zabila iz šestog akumuliranog prekršaja Dinama za pobjedu. Naime, Perić je igrao rukom i time omogućio Splićanima veliku priliku za slavlje. Oni su je i iskoristili pa je sada u seriji na dvije pobjede rezultat 1:1.

Igrači Torcide su se pred punom dvoranom proveselili na centru nakon utakmice, a Gripama je odjekivala vuglarna obrada pjesme Jasmina Stavrosa.

- Dao bih sto Amerika, sve na svijetu ja bih dao, tek da sjednem na tribinu, pa u pi*** materinu, šaljem purgere.. Video proslave pogledajte OVDJE. A nakon utakmice MNK Torcida je poslala poruku Hajduku, koji u subotu od 19.30 sati na Poljudu dočekuje Dinamo u derbiju 28. kola HNL-a.

- Bijeli, vaš je red - objavljeno je na Facebook-stranici splitskog futsal kluba.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
09:10 29.03.2024.

Tko sudi treću? Neće nikome trebati staklena kugla...

Avatar volim fritule
volim fritule
11:21 30.03.2024.

banda besposličara

Avatar Provokator1
Provokator1
09:15 29.03.2024.

Sutra stiže međunarodna kaznena ekspedicija iz metropole da ih utiša.... Petko, Baturina, Hoxha, Risto, Takuro, Ademi, Bulat..... možda i Rog....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije