Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVO VRIJEDI POGLEDATI

VIDEO Subašić, Livaja i Kalinić glumili novinare na urnebesnoj presici

Hajduk Digital
01.07.2022.
u 14:18

Međutim, ulogu novinara preuzeli su nogometaši Hajduka, a prvo pitanje postavio je "Nikola Kalinić iz La Gazzetta dello Sporta", na što su odmah svi prasnuli u smijeh

Konferencija za "medije" pri potpisu ugovora službeno novog igrača Hajduka Lovre Kalinića nije bila uobičajena konferencija. 

Podsjetimo, kapetan Hajduka Lovre Kalinić (32) više nije igrač Aston Ville na posudbi u Hajduku, već je i službeno postao nogometaš bijelih, potvrdio je to splitski klub objavljenim prigodnim videozapisom na društvenim mrežama i Hajduk Digital platformi, a nakon prigodnog videa, stigla je i prigodna konferencija.

– Potpisali smo ugovor s našim kapetanom, svi znaju što on znači za Hajduk. Došao je u jednom teškom trenutku, kako za mene, tako dijelom i za Hajduk. Dva puta smo produživali posudbu, a danas smo potpisali trogodišnji ugovor. Svi znate što Lovre znači za svlačionicu i teren, ali mi u upravi znamo što on znači za Hajduk i širu javnost. Prije svega govorimo o jednoj moralnoj vertikali i ovo je velika stvar za nas. Zahvaljujem njemu, njegovoj obitelji, zastupnicima i Aston Villi koja je prihvatila raskid ugovora. Nemam što posebno dodati, osim zaželjeti da Lovre ostane onakav kako jest – kazao je predsjednik Lukša Jakobušić.

– Za nas je bilo ključno zadržati kapetana, obje strane imale su iste želje, bilo je pitanje tehnike kako ćemo se dogovoriti. Sretni smo i ponosni što Lovre ostaje, on je vođa i ključni član svlačionice. Zajedno želimo u sljedećim godinama ostvariti velike stvari za Hajduk – dodao je sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

– Hajduk se nikada ne može odbiti. Vratio sam se ovdje u zahtjevnom trenutku moje karijere, klub mi je dao šansu da vratarski oživim i jednostavno ovu priliku da potpišem za Hajduk nisam htio propustiti. Moja jedina želja bila je da ostanem tu i to se na kraju ostvarilo – kazao je Kalinić nakon potpisa ugovora.

Nakon što su u standardnoj proceduri nekoliko riječi podijelili predsjednik kluba Lukša Jakobušić, sportski direktor Mindaugas Nikoličius i sam Kalinić, red je došao na pitanja novinara. 

Međutim, ulogu novinara preuzeli su nogometaši Hajduka, prvo pitanje je postavio "Nikola Kalinić iz La Gazzetta dello Sporta", na što su odmah svi prasnuli u smijeh, a dalje su uloge novinara uzeli i ostali Hajdukovi nogometaši, Josip Vuković, Marko Livaja, Josip Elez i Danijel Subašić

Bilo je tu svakakvih pitanja, od provokativnih do onih blažih pa sve do šaljivih, a cijelu konferenciju iz austrijskog Bad Waltersdorfa, gdje se igrači Hajduka pripremaju za novu sezonu, možete pogledati ovdje.


 

Komentara 1

Avatar Mudlin
Mudlin
15:55 01.07.2022.

A kaj je to "hajduk"? Ne kužim, neki kafić, dučan..?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije