Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOMIO KOSTI

VIDEO Stravične scene: Pao s motocikla, helikopter ga prevezao u bolnicu

Instagram
17.04.2021.
u 22:14

Srećom, prema prvim informacijama odmah je rečeno kako je motociklist pri svijesti i da je slomio gležanj i kosti šake, a onda se i sam javio

Stravične scene stižu s treninga za Veliku nagradu Portugala u Moto GP-u.  Španjolac Jorge Martin izgubio je kontrolu nad svojim motociklom u sedmom zavoju, proklizao je i pao van staze.  Martin je pao s motocikla i nekoliko puta se prevrnuo po šljunku, a motocikl je odletio još nekoliko metara dalje. Sa staze su ga iznijeli na nosilima, nakon čega ga je helikopter prebacio u bolnicu.

Srećom, prema prvim informacijama odmah je rečeno kako je motociklist pri svijesti i da je slomio gležanj i kosti šake, a onda se i sam javio. 

- Vjerujte mi, imao sam boljih dana. Neke slomljene kosti i jako puno boli, ali vidimo se ubrzo! - poručio je.

Dok je za sada rečeno samo kako je uzrok nesreće nepoznat, mnogi se prisjećaju kako se Španjolac u petak žalio na nestabilnost svog novog Ducatija i naglasio da mu nije ugodno voziti ga. 

Video stravičnog pada možete pogledati OVDJE.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije