Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE SLAVLJE

Pjesma i kaos Osijeka u svlačionici na Poljudu: Glasno zapjevao i Bjelica

Facebook/NK Osijek
17.04.2021.
u 09:01

- Mislim da smo 96 minuta bili bolja ekipa na terenu, u fazi obrane bili skoro pa perfektni. Hajduku smo dali samo jedan šut na Poljudu. Imali smo ideju koju smo htjeli primijeniti na terenu, sve zamišljeno smo ispunili i zasluženo pobijedili. Malo ćemo proslaviti pobjedu, a onda od nedjelje razmišljati o idućoj utakmici - rekao je Bjelica

Osijek je u derbiju 29. kola Prve HNL potpuno zasluženo odnio tri boda s Poljuda apsolutno nadigravši domaći Hajduk u svakom segmentu nogometne igre, što je u izjavi nakon utakmice potvrdio i strateg Nenad Bjelica.

- Mislim da smo 96 minuta bili bolja ekipa na terenu, u fazi obrane bili skoro pa perfektni. Hajduku smo dali samo jedan šut na Poljudu. Imali smo ideju koju smo htjeli primijeniti na terenu, sve zamišljeno smo ispunili i zasluženo pobijedili. Malo ćemo proslaviti pobjedu, a onda od nedjelje razmišljati o idućoj utakmici - rekao je Bjelica.

Zaista i jesu proslavili, a ne bi smo to znali da proslava iz svlačionice nije završila na službenoj Facebook stranici kluba.

Nakon ove žestoke i zaslužene proslave Osječane čekaju još dva strahovito teška ispita: u srijedu im u Gradski vrt dolazi Dinamo, a četiri dana kasnije gostuju na Rujevici kod Rijeke.

Bjeličina momčad trenutno je vodeća na ljestvici HNL-a, no imaju dvije utakmice više od drugoplasiranog Dinama, s jednim bodom prednosti.
 

Ključne riječi

Komentara 11

VA
vapor
10:11 17.04.2021.

Godinama već gostujući timovi, domaći i strani, slave na Poljudu. Kome je to još vijest?

DO
dobrohotan
11:09 17.04.2021.

osijek igra ružno, sramota da ciljaju naslov prvaka države!

Avatar Francek007
Francek007
10:17 17.04.2021.

Idemo Lege samo hrabro. Bravo Bjelica bravo dečki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije