Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

VIDEO Stravična snimka: NASCAR vozač se prevrtao pa slomio kralježnicu

NASCAR: Daytona 500
Foto: Mark J. Rebilas/REUTERS
1/3
27.04.2023.
u 14:59

Nesreću je doživio na svoj 30. rođendan, a već je iz bolnice poslao poruku fanovima

Strašne vijesti i snimke dolaze iz SAD-a, s utrke iz "Dirt Midget" serije gdje je Alex Bowman, poznati vozač NASCAR utrka doživio nesreću i pretrpio lom kralježnice.

Bowman (30) je veteran u automobilističkom svijetu i vozi Chevrolet u Nascaru u timu Hendrick Motorsports. 

 

Na snimci se može vidjeti kako ga je konkurent udario u stražnji dio, nakon čega mu se vozilo nekoliko puta preokrenulo u zraku, a dijelovi se razletjeli po stazi.

 

 

Nesreću je doživio na svoj 30. rođendan, a kada se prevrtao ispred gledatelja, oni su ostali u šoku. Odmah je prevezen u bolnicu, a nakon pretraga tvrđeno je kako je riječ o puknutom kralješku. Vozač ne bi trebao imati ozbiljnijih posljedica, već se javio iz bolnice, a na stazu se planira vratiti možda već za mjesec dana.

- Fokus je sad na tome da zaliječim ozljedu i da se odmorim. Vozač nikad nije zadovoljan kad nije u automobilu - javio se nakon nesreće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije