Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utakmica sezone

Hajduk desetkovan pred derbi, nedostaje mu čak 11 igrača

Slaven Belupo i Hajduk sastali se u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
27.04.2023.
u 13:00

Dobra vijest je što se iz mlade momčadi vraćaju entuzijastični i željni rada Luka Vušković i Rokas Pukštas

U nedjelju ćemo gledati utakmicu sezonu SuperSport HNL-a. Hajduk u 32. kolu prvenstva od 18 sati na Poljudu dočekuje Dinamo. Posljednji je to derbi ove sezone, a ujedno i utakmica koja bi mogla biti odlučujuća u utrci za naslov prvaka. Naime, momčad iz Zagreba treba samo bod da obrani titulu.

Ono što može brinuti trenera bijelih Ivana Leku je činjenica da neće moći računati na čak 11 igrača, što zbog ozljeda, što zbog kartona. 

Anthony Kalik, Dominik Prpić, Lovre Kalinić i Josip Elez već su neko vrijeme izvan kruga onih koji konkuriraju, a pred derbi problema s ozljedama imaju Stefan Simić, Gergo Lovrencsics, Nikola Kalinić, Ferro i Lukas Grgić. Osim toga, zbog zarađenih žutih kartona za nedjeljni susret suspendirani su Yassine Benrahou i Agustin Anello. Dobra vijest je što mu se iz mlade momčadi vraćaju entuzijastični i željni rada Luka Vušković i Rokas Pukštas.

- Nećemo plakati i kukati, tako nam je od početka. Bit će nas dovoljno. Znamo protiv koga igramo i pokušat ćemo ostvariti dobar rezultat. Poznavajući moje momke, njihovu svijest i inteligenciju, znam da ćemo dati sve od sebe, a hoće li to biti dovoljno ne znam - rekao je Leko.

>> Modrićeva video-poruka

Ključne riječi

Komentara 11

BJ
bjmaro
14:26 27.04.2023.

U VL 3 članka o Hajduku , a 1 o Dinamu. U SD 20 članaka o Hajduku i 1 o Dinamu(crna kronika)

Avatar antikomunist2
antikomunist2
22:10 27.04.2023.

I da su svi zdravi, uz pošteno suđenje Hajduk će izgubiti. Jedino ako budu dva tri izmišljena penala za Hajduk i utakmica bude trajala dok Hajduk ne zabije pobjednički gol.

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
21:02 27.04.2023.

U.rali se od straha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije