Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZRAVAN CRVENI?

VIDEO Stravičan lom noge na utakmici, stadionom su odzvanjali krici...

VfB Stuttgart - Bayer Leverkusen
Tom Weller/DPA/PIXSELL
10.10.2020.
u 17:58

Nesretnom desnom beku kolumbijske reprezentacije odmah je ukazana pomoć na travnjaku, nakon čega je prebačen u bolnicu. Igrač Venezuele zaradio je odmah izravan crveni karton, ali se onda sudac predomislio

U prvom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo Kolumbija je svladala Venezuelu 3-0, no utakmica nije bila toliko ugodna koliko bi završni rezultat dao naslutiti.  Santiago Arias već je nakon 10-ak minuta morao napustiti teren u Barranquilli nakon užasne ozljede.

Naime, kolumbijski je reprezentativac trčao prema svom golu kako bi spriječio Machisa da dođe u izglednu priliku za (barem) centaršut, ako ne nešto više. U svemu tome se poskliznuo, srušio protivnika, koji mu je potom sletio na nogu, a onda je kamera snimila scenu za naježiti se. 

Lom noge Sanitago Ariasa bio je takav da se i Machis uhvatio za glavu i samo rukom pokazao prema Ariasu, a grimase na licima drugih igrača na terenu koji su iz bližega vidjeli o kakvoj se ozlijedi radi, sve govore.

Naravno, nesretnom desnom beku kolumbijske reprezentacije koji je na posudbi u Bayer Leverkusenu iz Atletico Madrida odmah je ukazana pomoć na travnjaku, nakon čega je prebačen u bolnicu. Igrač Venezuele zaradio je izravan crveni karton, no onda je sudac pregledao snimku i shvatio da on zapravo nije kriv te je svoju odluku povukao.

>> Video možete pogledati OVDJE.

U dresu njemačkog bundesligaša Arias je upisao tek jedan nastup, a čini se da će se i za drugi još podosta načekati.

Umjesto Ariasa je u igru ušau Medina, a Kolumbija je slavila s 3-0. Dva gola je zabio Muriel, a jedan Zapata.


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije