Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLJUŠTE REAKCIJE

VIDEO Neviđen potez suca na utakmici Reala, označio kraj sekundu prije gola za pobjedu, javio se i Ancelotti

REUTERS/Pablo Morano
03.03.2024.
u 08:18

Real je u zadnjem napadu utakmice u Valenciji zabio gol za 2:3, ali on nije priznat jer je sudac par sekundi ranije svirao kraj utakmice

Bilo je 2:2, a Real je i u desetoj minuti sudačke nadoknade napadao za pobjedu u Valenciji. Na kraju je i zabio, a da je pogodak Judea Bellinghama vrijedio, bio bi to veliki preokret nakon što je Valencia vodila s 2:0. No, glavni sudac Jesus Gil Manzano svirao je kraj taman kad je lopta išla prema nesuđenom strijelcu nikad priznatog trećeg Realova gola.

Brahim Diaz, koji je na Modrićevu predasistenciju dodao Viniciusu za raniji gol za 2:2, još jednom je ubacio s desne strane. Bellingham je pogodio, a Realovi su igrači već slavili gol. No, u tom trenutku obratio im se Manzano i rekao da je već svirao kraj. Mnogi nisu mogli vjerovati, pa niti sam Bellingham koji je kasnije dobio i crveni karton.

Španjolski mediji doslovce vrište s napisima protiv suca Manzana, spominju skandal i namještanje, a tek treba vidjeti hoće li se netko od aktera očitovati o svemu. Dapače, čak su i navijači Valencije ovoga puta na strani Reala, smatraju da je madridski klub objektivno zakinut za pobjedu.

"Skandal, sudac si ovo nikad nije smio dopustiti. Trebao je svirati kraj ranije, kad su igrači Valencije prvi put očistili loptu iz kaznenog prostora. Nije mogao to napraviti kad je Diaz već ubacivao natrag pred gol", piše Marca koja je prenijela i riječi trenera Reala, Carla Ancelottija.

"Ovo stvarno još nikada nisam doživio. Imali smo posjed duboko u Valencijinoj polovici, nema se tu što dodati. Trebalo je nastaviti igru. Bila je to pogreška suca. Sada smo bijesni, moramo se vratiti u fokus utakmice u srijedu", rekao je trener Reala.

Komentara 13

Avatar Komunikolog1
Komunikolog1
09:11 03.03.2024.

Jesi li ono tražili strane suce za HNL? Mogu li ovoga poslati?

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
08:23 03.03.2024.

Da je ovo napravljeno Hajduku, to bi bila revolucija o teorijama zavjere...

PR
prajdali100
09:14 03.03.2024.

Zamislimo da igraju Dinamo vs Hajduk i neki sudac poništi ovakav gol Hajduku !!! Država bi se tresla,svašta bi se događalo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije