Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJSTORSKI POTEZ

VIDEO Real je gubio na teškom gostovanju, a onda je ušao Modrić i pokrenuo akciju za spas

REUTERS/Pablo Morano
Autori: Hina, Večernji.hr
02.03.2024.
u 23:20

Real je u završnici i zabio gol za 2:3, ali on Bellinghamu nije priznat jer je bio postignut nakon što je sudac dao znak za kraj utakmice

U dvoboju 27. kola Primere Valencia i Real Madrid su na Mestalli odigrali 2-2.

Vinicius Junior spasio je Real Madrid od drugog ovosezonskog poraza u španjolskom nogometnom prvenstvu. Brzi 23-godišnji Brazilac postigao je oba pogotka za Madriđane u subotnjem remiju 2-2 (1-2) u Valenciji. Valencia je vodila 2-0 nakon pogodaka Huga Dura (27) i Romana Jaremčuka (30.). Vinicius Junior je prvi pogodak postigao u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena (45+5) , a izjednačio je udarcem glavom u 76. minuti.

Luka Modrić je ušao u igru u 63. minuti. Njegovo dodavanje za Diaza koji je asistirao za pogodak Vinicusa Juniora za 2:2 pogledajte OVDJE.

Real trenutno ima sedam bodova ispred Girone i devet ispred FC Barcelone. Girona u nedjelju gostuje kod Mallorce, a Barcelona mora na petoplasirani Athletic Bilbao.

U završnici utakmice Jude Bellingham je postigao pogodak, ali on nije priznat zbog toga što je sudac utakmice ranije odsvirao kraj.

PONIŠTENI POGODAK REALA NA KRAJU POGLEDAJTE OVDJE

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar antikomunist1
antikomunist1
00:07 03.03.2024.

"u sudijskoj nadoknadi" - koji je to jezik?

ID
Ivo_didin
00:56 03.03.2024.

Odsvirao je kraj dok je lopta bila u zraku i sekundu prije postignutog gola ... Dokle je stiglo kada suci tako očigledno sviraju protiv Reala i kradu im bodove. Bit će da je Barca opet uplatila za "pošteno suđenje"..

Avatar Castro
Castro
11:10 03.03.2024.

Gledao sam tekmu i nije mi jasno da možeš svirati kraj u onom trenutku … nešto smrdi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije