Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME ZA FURIJU

VIDEO Sjajne vijesti s posljednjeg treninga uoči Španjolske: Svi vatreni su na terenu i treniraju

UEFA Nations League Final - Croatia Training
Foto: Piroschka van de Wouw/REUTERS
1/9
17.06.2023.
u 17:30

Hrvatski reprezentativni spremni dočekuju okršaj protiv Španjolaca u borbi za zlato u Ligi nacija

Hrvatska nogometna reprezentacija odrađuje posljednji trening uoči finala Lige nacija protiv Španjolske. Trenira se kao i do sada na terenu Feyenoordove nogometne akademije, a prvih 15 minuta bilo je otvoreno za javnost. Na prošlom treningu Modrić i Brozović su sjedili iza gola i nisu trenirali s loptom, što je malo zabrinulo sve navijače, ali ništa ozbiljnog se nije dogodilo s njima dvojicom. 

Danas nam stižu sjajne vijesti da je svih 22 nogometaša na terenu, treniraju i spremni dočekuju sutrašnje veliko finale. Što se tiče sastava, Dalić je spremio neke promjene za furiju, njega smo već objavili nešto ranije, a možete ga pogledati OVDJE. Sutra se očekuje još više navijača u kockicama nego što ih je bilo protiv domaćina Nizozemske, tako da ćemo opet imati pravu domaćinsku atmosferu. 

VEZANI ČLANCI:

Izbornik Dalić je rekao kako mu je velika želja osvojiti zlato te da bi to bila kruna jedne velike generacije koju predvode kapetan Modrić te Perišić. 

 

Komentara 3

Avatar jeremija1
jeremija1
19:33 17.06.2023.

Bojim se suca. Felix Zwayer je svojedobno osuđen na 6 mjeseci suspenzije zbog navodnog primanja mita,nije mu za vjerovati...

ED
edgar2
19:05 17.06.2023.

Pobjednik susreta Lige nacija u nedjelju nosi kući 10,5 milijuna €, a poraženi 9 milijuna €...

DU
Deleted user
19:04 17.06.2023.

Sudar - Titana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije