Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETANE, OSTANI

Sprema se navijačka akcija i poziv za ostanak kojeg Luka Modrić neće moći odbiti. Ovo su detalji

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija
Marko Lukunic/PIXSELL
17.06.2023.
u 16:39

Nitko od naših navijača ne želi da se genijalni Luka oprosti od kockastog dresa

Hrvatski kapetan Luka Modrić još nije službeno objavio hoće li ostati u redovima vatrenih poslije nedjeljnog finala u Rotterdamu ili se oprašta od najdražeg dresa. Naravno, svi naši navijači žele da nevjerojatni Modrić odradi još predstojeći Euro 2024. godine, a onda se umirovi uz najveće počasti. 

Navijači žele i dalje gledati 37-godišnjeg Modrića u reprezentaciji, pa su za utakmicu sa Španjolcima pripremili akciju kojom će ga pokušati nagovoriti na ostanak.

- Važna obavijest! Poruka za sve koji sutra dolaze na stadion. Radimo povijesni spektakl, svi u jedan glas i dijelite dalje. Idemo iskoristiti ovoliki broj ljudi na profilu i pokrenuti akciju: Svi u desetoj minuti krenite pjevati ove stihove: 'Ostani tu, tu je tvoja mati, ostani tu, još će sunce sjati, ostani tu, snove čuvaj samo za nju, ostani tu'. ZA LUKU! I tako par puta dok ne eksplodira sve! Izgleda da nas stiže 30 tisuća - piše u Instagram objavi stranice Volim Hrvatsku. 

VEZANI ČLANCI:

Modrić je najveći nogometaš kojega smo ikada imali i sigurno bi bio veliki udarac ukoliko se oprosti poslije finala Lige nacija. 

Komentara 5

FR
freeshooter
17:48 17.06.2023.

...Luka je pametan, staložen i odmjeren, cijeni vrijednosti...s obzirom da je odlučio još igrati klupski nogomet...dakle dok time može održavati svoj nivo, ne vidim u njemu nikakvu dvojbu da igra i za reprezentaciju, ono što ga najviše i veseli...s toga Luka još ostaje, barem u ovom ciklusu za EP...na veselje cijele nacije, jer nikada nismo bilii tako jaki, ekipirani, uigrani i prožeti zajedništvom, te sustavno vođeni...a samo je jedan Luka...

Avatar Striborski
Striborski
19:11 17.06.2023.

Odluka je na maestru Modriću. On najbolje zna svoje fizičke mogućnosti.

ZO
zoran234
18:01 17.06.2023.

Dovoljno je da igra samo 15 minuta i to bi mnogo značilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije