Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FANATIČNI RADNIK

VIDEO Ronaldo pokazao "igračku" od 60.000 eura: To je tajna njegove dugovječnosti?

Instagram
03.02.2022.
u 23:52

Vjeruje se da Portugalac godišnje troši oko milijun eura za posebne metode treninga, spavanja, oporavak, prehranu...

Cristiano Ronaldo u subotu 5. veljače napunit će 37 godina, ali još uvijek je na vrhu, što nije nikakva slučajnost. U svoje tijelo ulaže mnogo, ne samo u smislu napora i općenite brige, već i financijski. Potvrdio je to još jednom...

Iako jedno ide s drugim, moderna tehnologija je skupocjena i omogućava kvalitetniji rad, odnosno brigu za tijelo, ne koriste je svi. Nisu toliki fanatici, ali nisu ni na vrhu u tako poznim godinama kao što su Ronaldove.

Na društvenim se mrežama Portugalac pohvalio "novom igračkom" vrijednom oko 60.000 eura. Riječ je o kriokomori u kojoj se nalaze najmodernije sobe za krioterapiju. U njima temperatura može biti i 200 Celzijusa ispod nule.

 

 

 

Cilj je suziti krvne žile, a potom ih zagrijavanjem brzo proširiti. Tako se ubrzava cirkulacija i ubrzava oporavak tijela.

Vjeruje se da Ronaldo godišnje troši oko milijun eura za posebne metode treninga, spavanja, oporavak, prehranu... Baš kao i drugi vrhunski sportaši koji su zakoračili u tridesete ili su sve bliže petom desetljeću.

Komentara 1

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
01:45 04.02.2022.

Zivece sve do svoje smrti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije