Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U-17 EURO

VIDEO Remi Hrvatske i Danske (2:2): Mladi dinamovac briljirao. Pogledajte golove s utakmice

Karlovac: Kvalifikacije ua EURO 2024 U17, Hrvatska - Kosovo
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
23.05.2024.
u 19:10

Danska nakon nepotpunog 2. kola vodi sa četiri boda, Hrvatska ima dva, Austrija jedan, a Wales je bez bodova. Prve dvije reprezentacije iz svake od četiri skupine izborit će plasman u četvrtfinale

U susretu 2. kola B skupine Europskog nogometnog U-17 prvenstva na Cipru, reprezentacija Hrvatske je odigrala 2-2 protiv Danske upisavši i drugi remi u skupini. Nakon uvodnog remija bez golova protiv Austrije, odabranici izbornika Marijana Budimira su u susretu 2. kola remizirali i protiv Danske odigravši 2-2.

Bila je to odlična utakmica u kojoj je Danska povela, mladi hrvatski nogometaši su okrenuli rezultat s dva gola, da bi Danci izjednačili. Mladi napadač Ajaxa Lasse Abildgaard doveo je Dance u vodstvo u 36. minuti, no pet minuta kasnije Hrvatska je izjednačila. Noa Mikić je prošao po desnoj strani te povratnom loptom uposlio Patricea Čovića, a mladi napadač berlinske Herthe lijepo pogodio za 1-1. Pogotke hrvatskih igrača možete pogledati OVDJE i OVDJE.

VIDEO Luka Modrić se idućeg ljeta oprašta od nogometa?! Španjolci otkrivaju njegovu budućnost

U 48. minuti mladi "Vatreni" su okrenuli rezultat, a asistent kod prvog gola, mladi branič Dinama, postao je i strijelac. Međutim u 60. minuti je izjednačio Roberto Risnaes nakon ubačaja iz kornera. U drugom susretu večeras se sastaju Austrija i Wales.

Danska nakon nepotpunog 2. kola vodi sa četiri boda, Hrvatska ima dva, Austrija jedan, a Wales je bez bodova. Prve dvije reprezentacije iz svake od četiri skupine izborit će plasman u četvrtfinale, a Hrvatska će put među osam najboljih tražiti 26. svibnja protiv Walesa (Achnas, 17:00).

GALERIJA Pogledajte murale u čast Luke Modrića. Kapetana vatrenih obožavaju u Hrvatskoj i inozemstvu

Karlovac: Kvalifikacije ua EURO 2024 U17, Hrvatska - Kosovo
1/13

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije