Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE POGOTKE

VIDEO Real slavio u derbiju i došao još korak bliže tituli, Modrić odigrao zadnjih 10 minuta

LaLiga - Real Madrid v Girona
Isabel Infantes/REUTERS
31.03.2024.
u 23:05

Pobjedom nad Athleticom uz dva pogotka Rodryga prednost Reala nad drugoplasiranom Barcelonom na ljestvici ostala je na istovjetnih osam bodova

U susretu 30. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je pobijedio Athletic Bilbao sa 2-0 pobjegavši Barceloni na osam bodova prednosti. Junak susreta bio je dvostruki strijelac Rodrygo, koji se među strijelce upisao u 8. i 73. minuti. Mladi Brazilac je igrao do 81. minute kada je umjesto njega u igru ušao kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić. "Kraljevski klub" je bio blizu gola i u 49. minuti kada je Brahim Diaz pogodio lijevu stativu.

GOLOVE S UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE

U ranije odigranom susretu Girona je pobijedila Real Betis sa 3-2, a pobjednički gol domaćin je zabio u drugoj minuti sudačke nadoknade. Girona je vodila 1-0 i 2-1, no Real Betis se oba puta vraćao. Međutim, kada je Christian Stuani zabio u drugoj minuti sudačke nadoknade više nije bilo vremena za novu promjenu rezultata. Prva dva gola za Gironu zabio je Artem Dovbik (36-11m, 65), dok je dvostruki strijelac za goste bio Willian Jose (45+4, 76).

Real Sociedad je na gostovanju pobijedio Alaves sa 1-0 golom Jona Pacheca u 59. minuti, dok su Celta Vigo i Rayo Vallecano odigrali bez golova. U ponedjeljak će igrati Villarreal - Atletico Madrid.

Na ljestvici vodi Real Madrid sa 75 boda, Barcelona je bila druga sa 67 bodova, Girona je treća sa 65 bodova, a Athletic Bilbao drži četvrtu poziciju sa 56 bodova. Petoplasirani Atletico Madrid ima 55 bodova, ali i susret manje.

Komentara 1

KR
Krolo
16:29 01.04.2024.

Ko je bio igrač utakmice? potez utakmice? najveći aplauz? ništa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije