Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGROMAN DOSEG

VIDEO Real se naklonio genijalnom Modriću i objavio poseban video u čast hrvatskog čarobnjaka

LaLiga - FC Barcelona v Real Madrid
Foto: NACHO DOCE/REUTERS
1/69
30.10.2023.
u 17:25

Kraljevski klub odao je priznanje svojoj 'desetki' povodom 500. nastupa u bijelom dresu

Hrvatski kapetan Luka Modrić ušao je u posebno društvo, upisao je 500. nastup za španjolskog velikana Reala i pridružio se Karimu Benzemi, Marcelu i Robertu Carlosu. Modrić je tako postao tek četvrti stranac u povijesti kraljevskog kluba koji je dosegnuo toliki broj nastupa, a iza njega je i Cristiano Ronaldo. 

GALERIJA Modrić o Bellinghamu: Vrhunski momak i izvanredan talent

LaLiga - FC Barcelona v Real Madrid
1/69

Luka je 2012. godine stigao na Santiago Bernabeu poslije dugački pregovora s Tottenhamom, na početku su ga španjolski mediji proglasili najgorim pojačanjem ikada što se tiče Reala, no Luka ih je sve razuvjerio. 2018. godine stigao je do Zlatne lopte, a pet godina kasnije ubilježio je 500. nastup i postao najstariji igrač u povijesti El Clasica. 

VEZANI ČLANCI:

Real mu se naklonio sjajnim videom na društvenim mrežama u kojem je sažeo najbolje poteze u 500 nastupa za europskog giganta. 

 

Komentara 1

KP
Karlovacko pivo
18:45 30.10.2023.

Nema se tu šta reći ili nadodati Luka je legenda i svaka mu čast drago mije štoje Hrvat i sam se ponosi sa time

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije