Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE

VIDEO Raspjevana Torcida ovako je proslavila veliku pobjedu s igračima Hajduka

Dinamo i Hajduk sastali se u 1. kolu SuperSport HNL-a
Igor Kralj/PIXSELL
22.07.2023.
u 09:30

Navijači bijelih u velikom broju su potegnuli do Zagreba kako bi bodrili svoje ljubimce

Počela je nova sezona HNL-a, a na premijeri prvenstva i u najvećem hrvatskom derbiju nogometaši Hajduka su nakon preokreta, na maksimirskom stadionu, svladali Dinamo 2-1 (0-1). Dinamo je poveo u 35. minuti kada je strijelac bio Bruno Petković. Preokret je uslijedio u nastavku susreta.

Marko Livaja je izjednačio u 74. minuti, dok je Rokas Pukštas u 93. zabio za 2-1 i pobjedu Hajduka koji je time uzvratio velikom rivalu na porazu prošlog vikenda kada je Dinamo s 1-0 pobijedio u Superkup dvoboju.

Nakon susreta su prvotimci 'bijelih' otišli pozdraviti Torcidu, a oni su ih dočekali s pjesmom 'jedna će Torcida pjevati ovu noć, čekaj me, čekaj, Splite...', a zatim 'večeras je naša fešta'. 

VEZANI ČLANCI:

Kako je izgledalo veliko slavlje na jugu Maksimira možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Komentara 3

ST
sttipe
11:16 22.07.2023.

I opet Var "mutav", na ruku Moharramija, vidljivu s miseca, a koja je uštopala balun (proširila volumen tijela)!!!

ST
sttipe
11:13 22.07.2023.

Sve bi ih bija zaminija, osim Pukštasa, Sigura, i Šarlije, prije nego je Livaja izjednačija... Krovinović uvik 2 dodira viška, da se Dinamo posloži, Mlakar, ispod nule, Sahiti NEMA SNAGE!!! KAKO??Sahiti je "bešija", ako ijedan igrač, Hajduka, triba IMATI snage, triba je imati on... Od automatizama, OPET, SAMO, vraćanje baluna golmanu, i to pomalo ma knap.. Prošlu smo tribali dobit, a ovu izgubit...

RB
Rastu Brojke
15:59 22.07.2023.

Ono kad ti se životna sreća formira po rezultatu kluba ;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije