Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ĐAKOVAČKI FREESTYLER

VIDEO Prodavao je tunele Figu, a sada je 'pao' i Sammir

Instagram
07.12.2020.
u 17:56

Pala je i 'panna' pri izjednačavanju rezultata, no do kraja je maestro Samke stigao do još jednog gola i tako ostavio 'uplakanog' đakovačkog mađioničara s loptom

Igrao sam 1 na 1 protiv Sammira, jednog od najboljih igrača koji je ikada igrao u Hrvatskoj, prema mome mišljenju, pohvalio se hrvatski freestyler Rafale Spajić.

Deči su se zabavili, a Samke je još jednom pokazao kako je moćan kada je prvo on došao do pogotka i to podosta jednostavno, no Spajki se nije predao.

Pala je i 'panna' pri izjednačavanju rezultata, no do kraja je maestro Samke stigao do još jednog gola i tako ostavio 'uplakanog' đakovačkog mađioničara s loptom.

Naravno, dečki nisu skidali osmijeh s lica pa teško da je Rafael nešto zamjerio Lokomotivinom virtuozu.

- Što se guranja kroz noge tiče, dobio je Sammir, dobio je Joško Gvardiol, ali puno njih uopće ne želi igrati, zato svaka čast dečkima koji su se usudili. Ljudi vole puno pričati, ali kada treba igrati, nitko baš nema tenisice - rekao je u jednom svom ranijem intervjuu  Rafael Spajić (31).

Nije svima drago kada im on dođe na suprotnu stranu.

- A eto, kad sam upoznao Luisa Figa bili smo najbolji prijatelji prvih par minuta. Kad smo igrali, gurnuo sam mu kroz noge i od tada si više nismo dobri - uz osmijeh je prepričao Rafael.

>> Pogledajte kako su se dečki zabavili:

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
12:22 08.12.2020.

A onda mu je Figo pokazao figu - svoj bankovni račun!

LA
lajh1985
13:16 08.12.2020.

ovo je slicno kao sto su negdje prije pisali da je onaj balkanski golman obranio dva penala maradoni :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije