Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SA STADIONA

VIDEO Policija morala primijeniti silu s hrvatskim navijačima u Beču

Policija intervenirala na tribini s hrvatskim navijačima
Igor Soban/PIXSELL
26.09.2022.
u 10:07

Pogledajte video u kojem su specijalni policijski službenici morali na stadionu reagirati na dio hrvatskih navijača koji je stvorio strku na tribinama

Navijači hrvatske reprezentacije imali su priliku u Austriji uživati u velikoj pobjedi hrvatske reprezentacije (3:1) kojom je osiguran plasman na završni Final Four turnir Lige nacija.

Hrvatska reprezentacija u gostima je igrala u domaćinskoj atmosferi jer je na tribinama bilo više od 20 tisuća naših navijača. Hrvati su od rana jutra okupirali Beč, a sjajna atmosfera s ulica preselila se na tribine. Hrvatski su navijači od prve minute bodrili vatrene i na kraju s njima proslavili ovu veliku pobjedu.

Bio je tu i jedan manji incident. Desetak minuta prije kraja utakmice došlo je do čarki na tribini s hrvatskim navijačima. Intervenirali su specijalci koji su u jednom trenutku primijenili i silu razdvojivši našu manju navijačku skupinu.

Njih dvadesetak ušlo je u jedan sektor i nastala je strka. Srećom, sve je trajalo vrlo kratko i naši navijači okrenuli su se slavlju... 

Video situacije pogledajte ispod teksta.



 

Komentara 2

SA
santoro
10:20 26.09.2022.

Nisu to hrvatski navijaci vec dvadeset debila,huligana maskiranih koji su namjerno došli radit nerede. Drugi put se organizirati oko njih i ubiti boga u njima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije