Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNA PETA

VIDEO Pogledajte zašto je Hrvatska ostala bez pobjede protiv Slovačke!

Osijek: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, Hrvatska - Slovačka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/8
12.10.2021.
u 07:47

– Stvarno peh, vraćao sam se natrag, dirao sam je petom, ne znam točno. Nije ono novo pravilo...

Hrvatska nogometna reprezentacija bila je na korak do pobjede u Osijeku nad Slovačkom, čak je gotovo dvije minute imala vodstvo 3:2, no na kraju se pokazalo da se tome ispriječila – peta.

Peta Ivana Perišića bila je u konačnici ono što dijeli od jednog i tri boda. Ponajbolji nogometaš ove generacije vatrenih bio je u zaleđu i zbog toga pogodak Nikole Vlašića u 84. minuti nije vrijedio. Završilo je tako s rezultatom 2:2 pa će kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. biti napete do kraja posljednjeg dvoboja, onog s Rusijom 14. studenoga u Splitu.

11.10.2021., stadion Gradski vrt, Osijek - Kvalifikacije za Svjetsko nogometno prvenstvo 2022. godine u Katru, skupina H, 8. kolo, Hrvatska - Slovacka. Ivan Perisic Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

– Stvarno peh, vraćao sam se nazad, dirao sam je petom, ne znam točno. Nije ono novo pravilo da druga akcija ne vrijedi jer protivnik nije vidio loptu. Tako su rekli suci – objasnio je Perišić nakon utakmice.

Baš šteta u konačnici, posebno jer je gotovo 10.000 navijača u Gradskom vrtu zaslužilo tu pobjedu i proslavilo taj pogodak uistinu iz srca... I teško im je, kao i mnogima pred malim ekranima, bilo prihvatiti da se radi o zaleđu u takvoj situaciji.

Uostalom, pogledajte sami OVDJE gdje je linija, a gdje Perišićeva peta.

Komentara 16

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
10:25 12.10.2021.

"...Pogledajte zašto je Hrvatska ostala bez pobjede protiv Slovačke!..."___Umjesto da siciramo snimke zaleđa, debatiramo o VARu, treba pogledati istini u oči i priznati da je Livakoviću Slovak s tri metra dao glavom gol (znači golmanova lopta) i po zna koji put katastrofalna greška obrane!!!

CJ
cjepljeni
10:36 12.10.2021.

Nije VAR kriv, krivi su 11 igraca i trener. SVI su pobacili osim Luke...

CJ
cjepljeni
10:39 12.10.2021.

VAR mi se toliko svidja da bi trebalo uvesti u hrvatsku politiku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije