Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVLJANJE UŽIVO

Dojmovi iz Osijeka: 'Dalić je odlično postavio igru i vjerujem da će na kraju sve biti dobro'

Osijek: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, Hrvatska - Slovačka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/9
11.10.2021.
u 23:19

- Očekivali smo pobjedu, ona nije došla, nažalost. Ali, Hrvatska je igrala jako dobro i imala mnogo šansi. U prilog ide i statistika od 26 udaraca naprama šest slovačkih.

Hrvatska nogometna reprezentacija remizirala je sa Slovačkom (2:2) u Gradskom vrtu i tako ostala bez dva vrijedna boda u borbi za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru. Ali, razloga za pesimizam nema, sve je i dalje u rukama vatrenih!

- Očekivali smo pobjedu, ona nije došla, nažalost. Ali, Hrvatska je igrala jako dobro i imala mnogo šansi. U prilog ide i statistika od 26 udaraca naprama šest Slovaka. Svejedno, rezultat ne treba brinuti. Rusija je pobijedila u Mariboru i sad ima dva boda više, ali sve je u našim rukama, odnosno, nogama - kazao je urednik sportske rubrike Večernjeg lista Karlo Ledinski tijekom javljanja uživo poslije utakmice u Gradskom vrtu pa nastavio:

- Igra budi optimizam, Dalić je odlično postavio igru i vjerujem da će na kraju sve biti dobro. Kao što je dobro i vidjeti Luku Modrića, koji je s 36 godina i dalje među najboljima na svijetu. Njegov slobodnjak je bio odličan.

Što je još rekao pogledajte u cijelosti:

 

Komentara 9

SV
Sveznadar
06:59 12.10.2021.

Imali smo sriće iz slobodnjaka, a ne dobrog ili preciznog udarca. Opet, onoliko šansi bez dati gol, opet nesriće. Niko ne može biti zadovoljan osim kladioničara.

Avatar Ivkagoric
Ivkagoric
08:52 12.10.2021.

Daliću di je Sosa???

Avatar Oneill
Oneill
09:22 12.10.2021.

Prestanite lagat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije