Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREOKRET U POLUFINALU

VIDEO Pogledajte sjajnu asistenciju Ivanušeca za gol koji je Feyenoord odveo u finale kupa

Champions League - Group E - Celtic v Feyenoord
Foto: Jason Cairnduff/REUTERS
1/3
29.02.2024.
u 23:39

Feyenoord je ispao iz Europe i vodi tešku bitku u prvenstvu, ali novi uspjeh upisali su u tamošnjem Kupu. U finalu Feyenoord čeka NEC Nijmegen koji je do finala došao pobijedivši Cambuur (2:1).

Aktualni nizozemski prvak je rezultatom 2:1 slavio nad Groningenom i plasirao se u finale nizozemskog nogometnog Kupa. Groningen je poveo u 31. minuti pogotkom Larosa Duartea i rezultat je ostao nepromijenjen do kraja poluvremena. Nakon odmora probudili su se igrači kluba iz Rotterdama.

Feyenoord je uspio preokrenuti rezultat, a važnu je ulogu odigrao Luka Ivanušec koji je u igru ušao početkom drugoga poluvremena. U 61. minuti je njegova momčad izgledala golom Davida Hancka. 

GALERIJA Dinamo do vrha napunio mrežu Gorice, u sjajnoj predstavi zabio i veliki talent plavih

Champions League - Group E - Celtic v Feyenoord
1/7

Idućih je 20 minuta proteklo bez pogodaka, a zatim je hrvatski reprezentativac uspio probiti lijevu stranu protivničkih linija i poslati loptu Ondreju Lingru koji je zabio za konačnih 2:1 i slavlje Feyenoorda. Snimku asistencije i pogotka možete pogledati OVDJE. U finalu ih čeka NEC Nijmegen koji je do finala došao pobijedivši Cambuur (2:1).

VEZANI ČLANCI:

Iza Feyenoorda je poprilično izazovna sezona. U Ligi prvaka su završili kao trećeplasirana momčad skupine E iza Lazia i Atletico Madrida, a ispred Celtica. Upisali su dvije pobjede, obje protiv talijanske momčadi, rezultatima 3:1 i 1:0. Time su završili u Europa ligi gdje su nakon ukupnog rezultata 2:2 ispali od Rome u drami penala. U domaćem su prvenstvu trenutno drugoplasirani s deset bodova zaostatka za PSV-om i osam bodova više od Twentea.

VIDEO Bruno Marić dao ostavku, suci planiraju bojkot. Janković: 'Ovo je slijepa ulica'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije