Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U RIJADU

VIDEO Vatreni se susreli u Saudijskoj Arabiji. Kamere uhvatile druženje na hodniku

Broz i Rakitić
Foto: Screenshot Instagram
1/5
28.02.2024.
u 13:18

Donedavni igrač španjolskog prvoligaša Seville, Ivan Rakitić je došao je u Saudijsku Arabiju tijekom zimskog prijelaznog roka. z ulogu na terenu, u bliskoistočnoj zemlji radit će na promociji programa razvoja sporta i kulture

Al Shabab je u 21. kolu saudijske nogometne lige ugostio Al Nassr. Gosti su slavili rezultatom 3:2 (1:1).  Strijelac prvoga pogotka bio je Cristiano Ronaldo iz penala u 21. minuti. Al Shabab je izjednačio iz kaznenog udarca u osmoj minuti nadoknade prvoga dijela, a strijelac je bio Yannick Carrasco. Drugo poluvrijeme otvorio je Al Nassr. Anderson Talisca pogodio je u prvoj minuti poluvremena za novu prednost gostiju. Dvadeset minuta kasnije izjednačio je Carlos Junior. U 86. minuti Talisca je zabio svoj drugi pogodak, no ovoga puta domaća momčad nije uspjela doći do izjednačenja.

Klub Marcela Brozovića i Cristiana Ronalda je s nova tri boda došao na svega sedam bodova zaostatka za vodećim Al-Hilalom. Trećeplasirana momčad prvenstva je Al-Ahli s 43 boda. Rakitićev Al Shabab nalazi se na 11. mjestu tablice s 24 boda. 

GALERIJA Cristiano Ronaldo i Conor McGregor zajedno gledali boksački spektakl u Rijadu

Broz i Rakitić
1/4

Marcelo Brozović je za Al Nassr odigrao cijelu utakmicu. Izašao je tek u 10. minuti sudačke nadoknade drugoga poluvremena. S druge strane je bio bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić koji je odigrao čitavu utakmicu. Nakon utakmice kamere su uhvatile bivše reprezentativne suigrače kako razgovaraju u hodniku.

VEZANI ČLANCI:

Donedavni igrač španjolskog prvoligaša Seville, Rakitić je došao je u Saudijsku Arabiju tijekom zimskog prijelaznog roka nakon što je počeo polako gubiti poziciju u bivšem klubu. Uz ulogu na terenu, u bliskoistočnoj zemlji radit će na promociji programa razvoja sporta i kulture.

VIDEO Marić: VAR soba je imala nepobitan dokaz za poništavanje gola Hajduku, ali on nije bio prikazan u prijenosu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije