Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV GRAĐANA

VIDEO Pogledajte Messijev prvijenac u dresu Parižana

Messi
Reuters
29.09.2021.
u 14:24

„Moj pogodak? Sve se dogodilo jako brzo. Odigrao sam akciju s Kylianom, dobio loptu natrag i brzo reagirao. Bilo je sjajno. Samo moramo nastaviti ovako“, dodao je Messi

„Izuzetno sam sretan zbog rezultata, ali sam zadovoljan i zbog samoga sebe. Ovo je bila iznimno važna utakmica za nas, pogotovo nakon remija koji smo upisali u prvom susretu. Bilo je divno pogodak proslaviti s našim navijačima“, komentirao je Leo Messi nakon dvoboja Parižana i ''građana'' u Ligi prvaka za službenu klupsku stranicu.

Pariz je slavio rezultatom 2:0, a Messi je upisao svoj prvi pogodak u dresu PSG-a u kojem je od ove sezone. 

„Moj pogodak? Sve se dogodilo jako brzo. Odigrao sam akciju s Kylianom, dobio loptu natrag i brzo reagirao. Bilo je sjajno. Samo moramo nastaviti ovako“, dodao je Messi.

Zbog autorskih prava nismo u mogućnosti objaviti snimku gola, ali ga možete pogledati OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Čudomix
Čudomix
15:18 29.09.2021.

Prekrasna akcija... i gol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije