Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BEOGRADU

VIDEO Pogledajte kako su hrvatski rukometaši razveselili djecu iz Srbije

rukometaši
Foto: telegraf.rs
12.04.2019.
u 08:27

Dok su naši igrači prolazili, maleni Srbi su im pružali ruke, a naši igrači im uzvratili.

Hrvatska rukometna reprezentacija sinoć je u susretu sa Srbijom u Beogradu odigrala 25:25 u trećem kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine.

Nije to bila posebno dobra partija Červarovih izabranika koji su dvadesetak sekundi prije kraja preko Duvnjaka zabili gol za izjednačenje.

Srbijanski navijači, njih oko osam tisuća u beogradskoj Areni Štark, načelno su korektno navijali dok su se njihovi rukometaši nadmetali s hrvatskim kolegama, ali u nastavku utakmice ipak su počeli provocirati skandiranjem Vukovar-Srbija!

No, zato su nakon utakmice djeca iz Srbije srdačno dočekala susjede. Dok su naši igrači prolazili, maleni Srbi su im pružali ruke, a naši igrači im uzvratili.

Komentara 9

CH
che99
09:16 12.04.2019.

normalni momci i normalna djeca

ŠN
ŠNJOF
09:03 12.04.2019.

Ma nije valjda?! Goluža je sigurno to vidio drugačije.

80
8.000 eura, 8.000 eura!
11:16 12.04.2019.

Bravo za ovu djecu, naše rukometaše i one koji ih odgajaju. Gdje su ovi naši desničari sad? Na aparatima? Evo kakav bi primjer trebali davati u obje države. Djeca su naša budućnost i treba ih odgajati u duhu tolerancije i poštovanja a naravno i dobrosusjedskih odnosa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije