Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za EP

Beogradski navijači provocirali skandiranjem Vukovar - Srbija!

11.04.2019.
u 19:20

Srbijanski su se navijači sjetili i Kosova

Srbijanski navijači, njih oko osam tisuća u beogradskoj Areni Štark, načelno su korektno navijali dok su se njihovi rukometaši nadmetali s hrvatskim kolegama, ali u nastavku utakmice ipak su počeli provocirati skandiranjem Vukovar - Srbija!

Ako ne računamo zvižduke upućene hrvatskoj himni, što nažalost nije iznenadilo, to je najteži incident zabilježen na utakmici. Usput spomenimo da domaći navijači nisu zaboravili niti na Kosovo, odnosno da su skandirali Srbija - Kosovo.

>>> Ispred beogradske arene Štark uoči utakmice je bilo mirno

 

Ključne riječi

Komentara 75

DO
domagoj1492
19:42 11.04.2019.

Skandiraju “Vukovar”, a tamo su bili nadmoćni 100:1, a još k tome su popušili milion tenkova i vojnika. Nema mi bas smola skandirati grad na kojem su Srbi dokazali vrhunsku nesposobnost.

Avatar Idler 3
Idler 3
19:28 11.04.2019.

Prosil bi lepo v pitanju je stara srpska tradicija slavljenja poraza....i Vukovar i Kosovo su v drugim državami....najte ih vu tomu ometat 😆😆😆

TR
tramontana
19:54 11.04.2019.

Skandiraju Vukovar, grad koji su ubili. Nemaju srama ni ljudskosti. Treba dignuti zid i prekinuti svaku komunikaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije