Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠ KAPETAN

VIDEO Pogledajte kako je Modrić namjestio gol Madriđana u velikoj pobjedi

EXPA/Pixsell
Autori: Vecernji.hr, Hina
19.10.2021.
u 23:51

Real je gostovao u Kijevu kod Šahtara te je pobijedio 5-0. Madriđani su nakon autogola Krivcova u prvom poluvremenu potpuno slomili domaćina u nastavku, a posebno treba izdvojiti Viniciusa Juniora koji je postigao dva pogotka i jednom asistirao

U skupini D su madridski Real i milanski Inter, favoriti na papiru, ostvarili pobjede. Real drugu u sezoni, a Inter premijernu.

Real je gostovao u Kijevu kod Šahtara te je pobijedio 5-0. Madriđani su nakon autogola Krivcova u prvom poluvremenu potpuno slomili domaćina u nastavku, a posebno treba izdvojiti Viniciusa Juniora koji je postigao dva pogotka i jednom asistirao.

Hrvatski nogometaš Luka Modrić igrao je od prve minute, a u 51. je vrlo lijepo podvalio loptu i asistirao spomenutom Viniciusu Junioru za tadašnjih 2-0. Strijelci su još bili Rodrygo i Benzema, a Modrić je igru napustio u 78. minuti.

POGLEDAJTE MODRIĆEV GOL OVDJE.

>> Modrićeva vila:

Ključne riječi

Komentara 3

MM
Mamina maza
07:44 20.10.2021.

Poklonimo se guračima lopte po travi, to će nahraniti nas i našu djecu u ovim teškim i nepredvidivim vremenima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije